GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι υποσχέθηκε ο Τραμπ για τη διακόσμηση στον Λευκό Οίκο

Ο Ντόναλντ Τραμπ, ο μεγιστάνας των ακινήτων, διευκρίνισε ότι σε περίπτωση που εκλεγεί Πρόεδρος των ΗΠΑ, δεν θα αλλάξει τη διακόσμηση στ...


Ο Ντόναλντ Τραμπ, ο μεγιστάνας των ακινήτων, διευκρίνισε ότι σε περίπτωση που εκλεγεί Πρόεδρος των ΗΠΑ, δεν θα αλλάξει τη διακόσμηση στον Λευκό Οίκο.
«Όχι δεν θα το κάνω. Πρόκειται για έναν ιδιαίτερο χώρο και κτίριο» επισήμανε ο υποψήφιος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου σε συνέντευξη που παραχώρησε στο τηλεοπτικό δίκτυο CNN.
«Είναι υπέροχο, διατηρημένο σε καλή κατάσταση, αυτό είναι όλο» επέμεινε ο Τραμπ και πρόσθεσε: «Στον Λευκό Οίκο, θα εργαστώ. Δεν θα τον διακοσμήσω, θα εργαστώ. Θα κάνω αυτήν την χώρα εκ νέου εύπορη».
Ο επιχειρηματίας διαβεβαίωσε επιπλέον ότι εάν κερδίσει στις προεδρικές εκλογές της 8ης Νοεμβρίου, θα εγκατασταθεί στον Λευκό Οίκο.
«Πολλοί άνθρωποι λένε ότι εγώ θα εγκατασταθώ στο ξενοδοχείο που οικοδόμησα ακριβώς δίπλα. Όμως, όχι. Ο Λευκός Οίκος αντιπροσωπεύει κάτι το πολύ σημαντικό» κατέληξε ο Ντόναλντ Τραμπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση