GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το επεισόδιο με τον Κολομβιανό στο "Ελευθέριος Βενιζέλος"

Αναστάτωση προκλήθηκε νωρίτερα στο αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος" ανάμεσα σε υπαλλήλους ιδιωτικής εταιρείας φύλαξης και εν...


Αναστάτωση προκλήθηκε νωρίτερα στο αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος" ανάμεσα σε υπαλλήλους ιδιωτικής εταιρείας φύλαξης και ενός Κολομβιανού.
Σύμφωνα με πληροφορίες  ο άνδρας από τη χώρα της λατινικής Αμερικής αναζητούσε τρόπο για να πραγματοποιήσει ένα τηλεφώνημα όμως οι κινήσεις του κρίθηκαν «ύποπτες» από τους υπαλλήλους ασφαλείας.
Όταν τον πλησίασαν για να τον ελέγξουν διαπίστωσαν πως δεν μπορούσαν να συνεννοηθούν καθώς δεν μιλούσε Αγγλικά με αποτέλεσμα μετά από λίγα λεπτά να σημειωθεί ένταση ανάμεσα στους άνδρες της εταιρείας ασφαλείας και τον Κολομβιανό.
Στο περιστατικό επενέβη και η αστυνομία όπου μετά τις καταθέσεις όλων των εμπλεκομένων σχημάτισε δικογραφία σε βάρος ενός εκ των υπαλλήλων ο οποίος κατηγορείται ότι χτύπησε τον Κολομβιανό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση