GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΑΣΟΚ: Έρχεται καταστροφή για τις εργασιακές σχέσεις

Τη συνέντευξη του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην «Εφημερίδα των Συντακτών» σχολιάζει με  ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ. «Έρχεται καταστροφή για...


Τη συνέντευξη του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην «Εφημερίδα των Συντακτών» σχολιάζει με  ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ.

«Έρχεται καταστροφή για τις εργασιακές σχέσεις και τους εργαζόμενους. Γιατί η δήθεν υπεράσπιση των συντάξεων ήταν μέτρα 2,2 δις στο ασφαλιστικό και τα σπίτια παραδίδονται στα ξένα funds» τονίζει το ΠΑΣΟΚ.

«Προχθές ο κ. Τσίπρας πανηγύρισε για την πρώτη αξιολόγηση, την ώρα που την ανικανότητα τους την πληρώνουν οι πολίτες με 5,5 δις μέτρα. Χθες μίλησε για δίκαιη ανάπτυξη. Την ώρα, που στο πρώτο πεντάμηνο του 2016 έκλεισαν 2.910 περισσότερες επιχειρήσεις από όσες άνοιξαν. Με ορατές τις επιπτώσεις για την ανεργία. Σήμερα διαβεβαιώνει ότι θα υπερασπιστεί την εργασία (στη Β' αξιολόγηση), όπως έπραξε για τις συντάξεις και τους πλειστηριασμούς» επισημαίνει το ΠΑΣΟΚ.

«Με αυτούς είναι απαραίτητο ένα ειδικό λεξικό της ελληνικής γλώσσας. Το λεξικό της μεγάλης εξαπάτησης. Όπου η έννοια της κάθε λέξης θα είναι αντίστροφη» προσθέτει.

Και καταλήγει: «Ας σεβαστούν τουλάχιστον το μνημείο των Βενιζέλων. Είναι ασέβεια η παράδοση του στο ελεγχόμενο από την τρόικα Υπερταμείο. Τώρα να μεταβιβαστεί στην Αυτοδιοίκηση».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση