GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αττική: Τα πιο ωραία θερινά σινεμά δίπλα στη θάλασσα

Το καλοκαίρι τα κινηματογραφικά ραντεβού αλλάζουν τοποθεσία και μεταφέρονται δίπλα στη θάλασσα... Σινέ Φλοίσβος Πάρκο Φλοίσβου Π. Φα...


Το καλοκαίρι τα κινηματογραφικά ραντεβού αλλάζουν τοποθεσία και μεταφέρονται δίπλα στη θάλασσα...
Σινέ Φλοίσβος

Πάρκο Φλοίσβου Π. Φαλήρου (έξω από την ομώνυμη Μαρίνα), τηλ.: 210 9821256
Κάθεσαι στα τραπεζάκια στην βοτσαλωτή αυλίτσα μπροστά του, και τρως από τα σουβλάκια που σου σερβίρει. Έχει σούπερ ήχο, και παίζει κατά κανόνα ταινίες Α' προβολής και 3D.
Βοτσαλάκια

Πλαζ Βοτσαλάκια, Πειραιάς, τηλ.: 210 4227427
Το πιο ατμοσφαιρικό σινεμά του Πειραιά, αφού βρίσκεται επάνω στην ομώνυμη παραλία, ακριβώς κάτω από το λοφάκι της Καστέλας. Παίζει κατά βάση ταινίες Α' προβολής.
Cine Ria

Αφροδίτης 8, Βάρκιζα, τηλ.: 210 8970844
Με κόκκινες πολυθρονίτσες, αλλά και σεζλόνγκ στις πρώτες σειρές και τα άνετα καναπεδάκια πίσω που επιτρέπουν στα ζευγάρια να βλέπουν ταινίες αγκαλιά. Ψήνει ζουμερά σουβλάκια στο φουαγιέ του και φέρνει κυρίως ταινίες Α' προβολής.
Μαριλένα

Αιγύπτου 123, Άνω Γλυφάδα, τηλ.: 210 9634266
Ο χώρος έχει τις κλασικές προδιαγραφές θερινού σινεμά, με χαλίκι και πολύχρωμες καρέκλες σκηνοθέτη μαζί με τραπεζάκια.
Ρία

Λ. Ποσειδώνος 20, Μάτι, τηλ.: 22940 34778
Η Ρία, στο Μάτι, έχει πορτοκαλοκίτρινες καρεκλίτσες σκηνοθέτη μέσα στις πυκνές πρασινάδες που λειτουργούν και σαν... τείχη του σινεμά. Στα θετικά ότι έχει και δικό της χώρο στάθμευσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση