GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τρεις νεκροί σε σύγκρουση τραίνων στο Βέλγιο

Ένα τραίνο με επιβάτες συγκρούστηκε με μια εμπορευματική αμαξοστοιχία στον δήμο Σαν Ζορζε Σιρ Μους αργά χθες το βραδυ, με αποτέλεσμα ...


Ένα τραίνο με επιβάτες συγκρούστηκε με μια εμπορευματική αμαξοστοιχία στον δήμο Σαν Ζορζε Σιρ Μους αργά χθες το βραδυ, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν τρία άτομα και να τραυματιστούν σαράντα, είπαν Βέλγοι αξιωματούχοι.

"Ένα τραίνο με περίπου 40 επιβάτες συγκρούστηκε με το πίσω μέρος μιας εμπορευματικής αμαξοστοιχίας στην ίδια σιδηροδρομική γραμμή", είπε η βελγική εταιρεία σιδηροδρόμων SNCB σε δήλωση. "Από την σφοδρή σύγκρουση εκτροχιάστηκαν δύο από τα έξι βαγόνια", πρόσθεσε.

Ο δήμαρχος της περιοχής Φρανσίς Ντεζόν είπε στο βελγικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Belga ότι σκοτώθηκαν τρία άτομα και τραυματίστηκαν 40 στη σύγκρουση.

Ο απολογισμός των θυμάτων εξακολουθεί να είναι προσωρινός, τόνισε ο Φρανσίς Ντεζόν, ο οποίος παρακολουθεί τις επιχειρήσεις διάσωσης που διεξάγονται.

"Το επιβατικό τρένο βρίσκεται πραγματικά σε άθλια κατάσταση, είναι συγκλονιστικό. Το πρώτο βαγόνι συμπτύχθηκε. Ήμασταν πολύ τυχεροί που δεν υπήρξαν περισσότερα θύματα", σημείωσε ο Ντεζόν, τις δηλώσεις του οποίου επικαλείται το Belga.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση