GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κίνα: Συνεχίζει την εξερεύνηση του διαστήματος

Η Κίνα προγραμματίζει την εκτόξευση πύραυλου-φορέα νέας γενιάς (Long March-7) μεταξύ του Σαββάτου και της ερχόμενης Τετάρτης. Η εκτόξε...


Η Κίνα προγραμματίζει την εκτόξευση πύραυλου-φορέα νέας γενιάς (Long March-7) μεταξύ του Σαββάτου και της ερχόμενης Τετάρτης.
Η εκτόξευση του πυραύλου-φορέα θα γίνει από ένα νέο πεδίο εκτοξεύσεων στα νότια της χώρας, σύμφωνα με ανακοίνωση του αρμόδιου γραφείου.
Ο πύραυλος μεταφέρθηκε σε κατακόρυφη θέση στο πεδίο εκτόξευσης, μετά από ειδική επιχείρηση που οργανώθηκε για τη μεταφορά του και ήταν διάρκειας 3 ωρών.
Ο Long March-7 είναι μεσαίας μεταφορικής ικανότητας και χρησιμοποιεί υγρά καύσιμα για την πρώθησή του. Μπορεί να μεταφέρει φορτίο βάρους 13,5 τόνων σε υπογήινη τροχιά. Ο πύραυλος θα μεταφέρει εξοπιλισμό για τον κινεζικό διαστημικό σταθμό, ενώ αναμένεται ότι θα εξελιχθεί στον κεντρικό πυραυλικό φορέα μεταφοράς για το κινεζικό διαστημικό πρόγραμμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση