GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θύμα χάκερ ο Ζούκερμπεργκ

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα Guardian ο ιδρυτής και επικεφαλής του Facebook, Μαρκ Ζούκερμπεργκ, έκανε το ίδιο λάθος με τους περισσ...


Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα Guardian ο ιδρυτής και επικεφαλής του Facebook, Μαρκ Ζούκερμπεργκ, έκανε το ίδιο λάθος με τους περισσότερους χρήστες του διαδικτύου που πέφτουν θύμα χάκερ. Χρησιμοποίησε, δηλαδή, τους ίδιους κωδικούς για διαφορετικούς λογαριασμούς.
Σύμφωνα με τo ρεπορτάζ, το πρωί της Δευτέρας ο Ζούκερμπεργκ για λίγα λεπτά έπεσε θύμα χάκερ που απέκτησαν πρόσβαση στους λογαριασμούς του στο Twitter και το Pinterest.
Ο χάκερ με το όνομα OurMine υποστηρίζει ότι το κατάφερε αυτό, επειδή ο Mαρκ Ζούκερμπεργκ είχε στις δύο αυτές υπηρεσίες τον ίδιο κωδικό ασφαλείας με αυτόν που χρησιμοποιούσε στο LinkedIn και στον οποίο απέκτησε πρόσβαση το 2012 όταν διέρρευσαν 117 εκατομμύρια passwords από το συγκεκριμένο κοινωνικό δίκτυο.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση