GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ: Ο Μέσι στο δικαστήριο για φοροδιαφυγή

Στο δικαστήριο της Βαρκελώνης εμφανίστηκε σήμερα μαζί με τον πατέρα του ο Αργεντίνος σταρ του ποδοσφαίρου, Λιονέλ Μέσι, οι οποίοι κατηγ...


Στο δικαστήριο της Βαρκελώνης εμφανίστηκε σήμερα μαζί με τον πατέρα του ο Αργεντίνος σταρ του ποδοσφαίρου, Λιονέλ Μέσι, οι οποίοι κατηγορούνται από το ισπανικό δημόσιο για φοροδιαφυγή.
Η δίκη άρχισε την Τρίτη αλλά ο Μέσι δεν ήταν παρών τις δύο προηγούμενες μέρες. Σήμερα, έξω από το δικαστήριο επικρατούσε το αδιαχώρητο από φαν και δημοσιογράφους απόλα τα διεθνή δίκτυα.

 
Οι αρχές κατηγορούν τον σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα ότι απέκρυψε από το ισπανικό δημόσιο το ποσό των 4,1 εκατ. ευρώ για την τριετία 2007-2009. Ο ίδιος έχει καταθέσει ότι δεν γνώριζε τίποτα καθώς ο πατέρας του διαχειρίζεται τα οικονομικά του, όμως οι δικαστές επιμένουν ότι ο ποδοσφαιριστής είχε πλήρη γνώση.

Σε περίπτωση που πατέρας και γιος κριθούν ένοχοι, αντιμετωπίζουν ποινή που μπορεί να φτάσει μέχρι φυλάκιση 22 μηνών και 15 ημερών. Το πιο πιθανό όμως είναι ότι όποια ποινή και αν τους επιβληθεί, θα είναι εξαγοράσιμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση