GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η μητέρα της Γεωργίας Αποστόλου μιλά για το θάνατο της κόρης της

Ο θάνατος της Γεωργίας Αποστόλου προκάλεσε σοκ και απέραντη θλίψη. Η γλυκιά ηθοποιός, η οποία τα τελευταία χρόνια είχε αποσυρθεί από ...


Ο θάνατος της Γεωργίας Αποστόλου προκάλεσε σοκ και απέραντη θλίψη. Η γλυκιά ηθοποιός, η οποία τα τελευταία χρόνια είχε αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας, έφυγε από τη ζωή από ανακοπή καρδιάς. H αγαπημένη της μητέρα, Ελευθερία Αποστόλου μίλησε στην εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα" για το ξαφνικό χαμό του παιδιού της.

"Αβάσταχτος είναι ο πόνος… Αβάσταχτος. Πως θέλετε να αισθάνομαι; Το παιδί μου έχασα πώς να αισθάνομαι; Δεν έχω δύναμη", είπε η ίδια με "σπασμένη" φωνή.

"Όταν η Γεωργία άκουγε όλα αυτά τα δημοσιεύματα που την ήθελαν να είχε γίνει μοναχή, θύμωνε. Ανακοπή έπαθε. Η κηδεία ήθελε να γίνει σε κλειστό οικογενειακό περιβάλλον. Δεν τα ήθελε τα άλλα. Ήθελε τα πιο απλά, γι’ αυτό σταμάτησε και από ηθοποιός", συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Το βίντεο είναι από το peoplegreece.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση