GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«ΟΧΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ!» Διαδήλωση στους Τάφους των Βενιζέλων...

Αν και το Υπουργείο Οικονομίας έσπευσε να διαψεύσει την είδηση περί ιδιωτικοποίησης των Τάφων των Βενιζέλων με χθεσινή του ανακοίνωση, πο...

Αν και το Υπουργείο Οικονομίας έσπευσε να διαψεύσει την είδηση περί ιδιωτικοποίησης των Τάφων των Βενιζέλων με χθεσινή του ανακοίνωση, πολίτες που δεν πείστηκαν και προχωρούν σε διαδήλωση, την Τετάρτη 8 Ιουνίου στις 6 το απόγευμα στον χώρο των Τάφων των Βενιζέλων.

Σε σχετική ανακοίνωση η οποία διακινείται μέσω μηνυμάτων που στέλνονται σε κινητά με την υπογραφή Επιτροπής Αγώνα Αντίστασης σημειώνονται τα εξής:
Έλληνες ξεσηκωθείτε και δώστε το δυναμικό παρόν την Τετάρτη 8 Ιουνίου στις 6 μ.μ. στο Ακρωτήρι, στους Τάφους των Βενιζέλων, στον Προφήτη Ηλία. Εκεί θα διαδηλώσουμε μαζικά και δυναμικά οι Κρητικοί την αντίδρασή μας στο ξεπούλημα των Τάφων των Βενιζέλων για την αποπληρωμή του ελληνικού δημοσίου χρέους. Σηκωθείτε, ξεπουλούνται η ιστορία μας, οι αξίες μας, τα όσια και ιερά μας. Μην επαναπαύεστε άλλο. Διαδώστε και σε άλλους τη συγκέντρωση αυτή. Πάρτε μια ελληνική σημαία και στήστε τα κορμιά σας ως σημερινοί «Καγιαλάδες». Όλοι μαζί μπορούμε να διασώσουμε την αξιοπρέπειά μας.
Η Επιτροπή Αγώνα Αντίστασης

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση