GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σκότωσαν εν ψυχρώ τραγουδίστρια ενώ έδινε αυτόγραφο

Δολοφονική επίθεση δέχτηκε η 22χρονη τραγουδίστρια Christina Gimmie, η οποία έγινε γνωστή μέσα από το αμερικανικό 'The Voice'. ...


Δολοφονική επίθεση δέχτηκε η 22χρονη τραγουδίστρια Christina Gimmie, η οποία έγινε γνωστή μέσα από το αμερικανικό 'The Voice'.
Η τραγουδίστρια έπεσε νεκρή από πυροβολισμό σε συναυλιακό χώρο στη Φλόριντα. Ο δράστης που την πυροβόλησε στη συνέχεια αυτοπυροβολήθηκε θανάσιμα, σύμφωνα με το NBC News.
Οι αξιωματικοί της αστυνομίας του Ορλάντο είπαν στο WKMG-TV ότι η Grimmie πυροβολήθηκε το βράδυ της Παρασκευής στο The Plaza live, όπου μόλις είχε ολοκληρώσει την προγραμματισμένη εμφάνισή της.   O αδελφός της Grimmie ήρθε αντιμέτωπος με τον δράστη την ώρα της τραγωδίας και τον έριξε στο έδαφος. Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο άγνωστος έφερε δύο όπλα και στόχευσε την τραγουδίστρια στο κεφάλι καταφέροντας το θανάσιμο χτύπημα.    Η Grimmie μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με βαριά τραύματα, αλλά οι γιατροί δεν μπόρεσαν να την κρατήσουν στη ζωή και πριν από λίγα λεπτά ανακοινώθηκε επισήμως πως είναι νεκρή. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση