GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θεοχαρόπουλος: Θα είμαι υποψήφιος για την ηγεσία της Δημοκρατικής Συμπαράταξης

«Στο βαθμό που δρομολογηθούν οι διεργασίες του ενιαίου σχήματος της Κεντροαριστεράς, ναι, θα είμαι υποψήφιος στη διαδικασία αυτή από τη β...


«Στο βαθμό που δρομολογηθούν οι διεργασίες του ενιαίου σχήματος της Κεντροαριστεράς, ναι, θα είμαι υποψήφιος στη διαδικασία αυτή από τη βάση. Στόχος είναι να προχωρήσουμε με ενότητα και ανανέωση», τόνισε ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον Realfm 97,8 και απάντησε στο ερώτημα αν θα είναι υποψήφιος για την ηγεσία της Δημοκρατικής Συμπαράταξης όταν έρθει η ώρα της εκλογής νέου προέδρου.

Ερωτηθείς αν προχωρούν αυτές οι διαδικασίες κι αν υπάρχει ελπίδα να ενοποιηθεί ο ευρύτερος χώρος του Κέντρου και της Κεντροαριστεράς ή έχουν σκοντάψει στις προσωπικές φιλοδοξίες και στις προσωπικές κόντρες, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ και βουλευτής Επικρατείας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης επεσήμανε:

«Προτιμώ να βλέπω το ποτήρι μισογεμάτο και όχι μισοάδειο. Και γι’ αυτό θέλω να πω το εξής: H επιτροπή διαλόγου που έχει σχηματιστεί από το ΠΑΣΟΚ, τη ΔΗΜΑΡ, το Ποτάμι, κινήσεις πολιτών και άλλες δυνάμεις, αρχές Ιουλίου, έχει ως στόχο να παραδώσει ένα κοινό προγραμματικό πλαίσιο στα κόμματα. Αυτό γίνεται για πρώτη φορά. Για πρώτη φορά θα καταλήξει σε μία κοινή προγραμματική ατζέντα. Δηλαδή η οποιαδήποτε συμφωνία δεν θα είναι ούτε στη βάση φιλοδοξιών, ούτε στη βάση τέτοιων καταστάσεων, αλλά στη βάση προγράμματος».

Και συμπλήρωσε ο κ. Θεοχαρόπουλος: «Την επόμενη ημέρα λοιπόν, και εδώ έρχομαι στο στοίχημα που βάζετε με το ερώτημά σας, πρέπει χωρίς αμφισημίες, χωρίς ταλαντεύσεις, χωρίς μικροκομματικές περιχαρακώσεις και παραγοντισμούς να προχωρήσουμε όλοι με ενότητα για να γίνει πραγματικότητα η μεγάλη προοδευτική παράταξη που έχει ανάγκη ο τόπος».

Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση