GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΙΝΤΕΟ: Δείτε τον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη με το ''χαρέμι'' του στην Μύκονο!

Διακοπές με το ''χαρέμι'' του στο κοσμοπολίτικο νησί της Μυκόνου έκανε ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης! Σαν πραγματικό ''...


Διακοπές με το ''χαρέμι'' του στο κοσμοπολίτικο νησί της Μυκόνου έκανε ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης! Σαν πραγματικό ''πασά'' τον εντόπισε η κάμερα του Mykonos Live Tv, στην παραλία Καλό Λιβάδι με εξαιρετική παρέα αποτελούμενη από αιθέριες και καλλίγραμμες υπάρξεις. Ο πρώην υπουργός γεννημένος την 21η Ιουνίου του 1969 έχει την φήμη του μπον βιβέρ και συνοδεύεται πάντα από ραφινάτες γυναίκες. Στα 46 του χρόνια αποτελεί περιζήτητο εργένη και συνεχίζει να αποτελεί μήλον της Έριδος για δεκάδες θηλυκά!
http://mykonoslive.tv/
Facebook: https://goo.gl/Ow0f9Y
G+http://goo.gl/hzdkLL

3 σχόλια

  1. Καταραμένη φτώχεια !!! πως αντέχουν οι άνθρωποι;;;

    Άρε Ιορδάνης Τζαμτζής καλά μας τα έλεγες ότι έχετε κάνει το σκατό σας παξιμάδι....

    ένα έχω να πω οι κυρίες είναι ναρεςςςςςςςςςςςςςςς..εύγε Μίλτο μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Μιλτος ψήνει το ψάρι απο την άλλη πλευρά μάγκες.
    Ολα τα αλλα, και τα στημένα φωτορεπορτάζ με τις ενοικιαζόμενες ειναι για τα ματια του κόσμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΥΡΙΟΙ,Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΔΙΝΕ ΜΑΧΕΣ ΟΛΟ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΟΠΟΤΕ ΞΕΘΕΩΜΕΝΟΣ ΠΑΕΙ ,ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ?ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ!!! ΕΜ ΠΟΥ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΚΙΟΥΡΚΑ.ΑΠΛΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΤΑΞΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ,ΑΥΤΟΙ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΤΟΝ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ .ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΟΡΟΙΔΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ.ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΣΜΙΚΑ ΣΤΕΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΘΑ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕΙ ΠΑΛΙ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΤΑ ΛΙΓΟΥΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΝ ΘΕΡΟΥΣ, ΝΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ.ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση