GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Άμπερ Χέρντ μήνυσε και τον φίλο του Τζόνι Ντεπ

Η Άμπερ Χερντ υπέβαλε μήνυση κατά του γνωστού Αμερικανού κωμικού και φίλου του Τζόνι Ντεπ, Nτάγκ Στανχόουπ, λίγες ημέρες αφότου ο φίλος κ...


Η Άμπερ Χερντ υπέβαλε μήνυση κατά του γνωστού Αμερικανού κωμικού και φίλου του Τζόνι Ντεπ, Nτάγκ Στανχόουπ, λίγες ημέρες αφότου ο φίλος και συνεργάτης του συζύγου της, την κατηγόρησε ότι εκβιάζει τον 52χρονο σταρ του Χόλιγουντ.

Να σημειωθεί πως μια μέρα μετά την εμφάνιση της Άμπερ Χέρντ με μώλωπες σε αμερικανικό δικαστήριο, ζητώντας περιοριστικά μέτρα εναντίον του συζύγου της, ο Στανχόουπ έγραψε μια ανοιχτή-επιστολή στην ιστοσελίδα TheWrap, με την οποία υποστήριζε ότι η 30χρονη ηθοποιός εκβίαζε το τελευταίο διάστημα τον φίλο του.

«Ο Τζον μας εκμυστηρεύτηκε ότι η Άμπερ σκόπευε να τον εγκαταλείψει και τον απειλούσε πως θα έλεγε ψέματα για αυτόν δημόσια, με οποιονδήποτε πιθανό τρόπο και σε κάθε περίπτωση, αν δεν συμφωνούσε να υποταχθεί στους όρους της», είχε γράψει, μεταξύ άλλων, ο κωμικός για την σχέση του διάσημου ζευγαριού.

Αυτά διάβασε η Άμπερ και κατέθεσε μήνυση εναντίον του, λέγοντας πως τα όσα έγραψε είναι ψευδή και μάλιστα, υποστηρίζει πως θα δωρίσει το 100% των εισόδων από την αγωγή, στο Chrysalis, τον ξενώνα φιλοξενίας κακοποιημένων γυναικών στην Αριζόνα.

 

Δείτε επίσης:

Ο βοηθός του Τζόνι Ντεπ κατηγορεί την Άμπερ Χέρντ για τα αποκαλυπτικά sms

Νέες φωτογραφίες της Άμπερ Χερντ με σημάδια στο πρόσωπο - ΦΩΤΟ

Οι αστυνομικοί διαψεύδουν την Άμπερ Χερντ - Τι λέει η ηθοποιός

Η Άμπερ Χερντ δήλωσε ότι ξοδεύει 40.000 δολάρια τον μήνα - ΦΩΤΟ


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση