GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βίκυ Καγιά: Τα μεγαλύτερα παιδιά του Ηλία τα νιώθω σαν παιδιά μου

Η Βίκυ Καγιά μίλησε στο People ένα χρόνο μετά τη μέρα που έγινε μαμά. Σε παλαιότερη συνέντευξή σου στο People είχες δηλώσει πως τα δύο...


Η Βίκυ Καγιά μίλησε στο People ένα χρόνο μετά τη μέρα που έγινε μαμά.
Σε παλαιότερη συνέντευξή σου στο People είχες δηλώσει πως τα δύο μεγάλα παιδιά του Ηλία, η Εριέττα και ο Γιώργος, σε βοηθάνε πολύ στο μεγάλωμα της Μπιάνκας. Εξακολουθούν να είναι οι μικροί σου βοηθοί;
Ναι! Μάλιστα, τώρα που επικοινωνούν με τη μικρή, είναι πολύ συγκινητικό να τους βλέπω να περνούν χρόνο μαζί. Είναι πολύ δεμένα αδελφάκια και ήδη παίζουν παρέα, με τους μεγάλους να είναι εξαιρετικά προστατευτικοί απέναντί της. Όταν τα δύο μεγάλα παιδιά είναι στο σπίτι, εγώ δεν χρειάζεται να ασχοληθώ γιατί η Μπιάνκα έχει μάτια μόνο για τα αδέρφια της. Την αγαπάνε πολύ και της μαθαίνουν διάφορα πράγματα. Πρόσφατα, η Εριέττα τής έμαθε να βγάζει έξω τη γλωσσούλα της!
Πώς είναι η καθημερινότητα όταν έχεις τρία παιδιά στο σπίτι;
Πολύ όμορφη! Πάντα ονειρευόμουν να έχω μια μεγάλη οικογένεια. Μπορεί να μην έγινε με τον παραδοσιακό τρόπο, όμως έγινε! Τα μεγαλύτερα παιδιά του Ηλία τα αγαπάω πάρα πολύ και τα νιώθω σαν παιδιά μου. Όταν είμαστε όλοι μαζί αισθάνομαι πολύ γεμάτη, πολύ χαρούμενη, παρόλο που είμαι εξουθενωμένη από την κούραση.
Θα ήθελες να χαρίσεις στην Μπιάνκα ακόμα ένα αδελφάκι;
Αυτή τη στιγμή δεν σκέφτομαι να κάνω κι άλλο παιδί. Ούτε καν περνάει από τη σφαίρα της φαντασίας μου.
Σε ενάμιση μήνα με τον Ηλία συμπληρώνετε δύο χρόνια έγγαμου βίου. Πώς θα ήθελες ιδανικά να γιορτάσετε τη δεύτερη επέτειό σας;
Θέλω να είμαστε μαζί με τα παιδιά μας. Δεν υπάρχει κάτι πιο ιδανικό από το να βρίσκεσαι με την οικογένειά σου. Ως ζευγάρι, ξεκλέβουμε χρόνο για να έχουμε και προσωπικές στιγμές, βγαίνουμε ραντεβού για δείπνο και κάνουμε διήμερες αποδράσεις. Να φανταστείς πως αν δεν κλείσουμε ραντεβού, δεν θα βρεθούμε ποτέ, γιατί έχουμε πολύ διαφορετικά ωράρια!
Μετά από ένα χρόνο που έχετε αποκτήσει το παιδάκι σας, έχετε βρει ως ζευγάρι τις νέες σας ισορροπίες;
Μας πήρε έναν ολόκληρο χρόνο για να ισορροπήσουμε. Ήθελα να βρω ξανά τον εαυτό μου, αλλά και να επιστρέψω στις δραστηριότητές μου με τα νέα μου δεδομένα, ως μαμά πια. Πραγματικά, υπήρχαν στιγμές που ήμουν σε ραντεβού ή πήγαινα σε φωτογραφίσεις και είχα τύψεις γιατί ήθελα να επιστρέψω γρήγορα στο σπίτι. Για μήνες δεν είχα χρόνο να βάψω τη ρίζα μου ή να φτιάξω τα νύχια. Τώρα καταφέρνω να ξεκλέβω χρόνο και για μένα.
Περάσατε ποτέ κρίση ως ζευγάρι;
Δεν έχουμε προλάβει! Κρίση με την κλασική έννοια, όχι, δεν έχουμε περάσει. Κάποιοι καβγάδες, όχι ομηρικοί βέβαια, φυσικά κι έχουν υπάρξει. Σε μια σχέση πρέπει να υπάρχει σεβασμός και να αφήνεις τον άλλον να είναι ο εαυτός του. Τον Ηλία τον αγαπώ και τον αποδέχομαι έτσι όπως είναι ακριβώς. Έτσι τον αγάπησα. Δεν υπάρχει οδηγός για τις σχέσεις, αλλά έχουμε βρει το δικό μας τρόπο να κρατάμε τις ισορροπίες.
Ποιο είναι το φετινό πλάνο των διακοπών σας;
Παιδιά, παιδιά, παιδιά. Οι καλοκαιρινές διακοπές είναι μια περίοδος που περνούν πολλές μέρες και τα μεγαλύτερα παιδιά του Ηλία μαζί μας. Τα έχουμε μία βδομάδα τον Ιούνιο και από 10 μέρες τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, οπότε οργανώνουμε το πρόγραμμά μας ώστε να πηγαίνουμε όλοι μαζί διακοπές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση