GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυξάνεται η δυσαρέσκεια των πολιτών για την κυβέρνηση‏

Γράφει ο Νίκος Κούτρικας.  Οικονομικός συντάκτης μέλος της ΕΣΗΕΑ Το κόψιμο συντάξεων-επικουρικών αλλά και του επιδόματος ΕΚΑΣ δημιουργε...

Γράφει ο Νίκος Κούτρικας. 
Οικονομικός συντάκτης μέλος της ΕΣΗΕΑ

Το κόψιμο συντάξεων-επικουρικών αλλά και του επιδόματος ΕΚΑΣ δημιουργεί άσχημο κλίμα για την κυβέρνηση όπου σε μία νύκτα έκοψε αιφνίδια συντάξεις έως και 50% στις επικουρικές με αποτέλεσμα να εμφανιστούν πετσοκομμένες τέλος του μηνός σε χιλιάδες συμπολίτες μας μαζί με το ΕΚΑΣ.
Με δεδομένο ότι η εκταμίευση της δόσης των 7.5 δις ευρώ θα πάει στους δανειστές μας και ένα πολύ μικρό ποσοστό θα δοθεί για πληρωμές του δημοσίου σε ιδιώτες οι προσδοκίες "κοντένουν πολιτικά" την κυβέρνηση για επιτυχία και ταυτόχρονα ενισχύουν τις φωνές για πολιτικές εξελίξεις ακόμα και για εκλογές τον μήνα...Σεπτέμβριο-Οκτώβριο.
Η κυβέρνηση "προσπαθεί" να... πείσει ότι η μπόρα πέρασε για τους πολίτες πάρα ταύτα γνωρίζει και γνωρίζει πολύ καλά όπως μαθαίνουμε ότι τα δύσκολα δεν τελείωσαν αφού οι πολίτες προς το παρόν αναμένουν και τηρούν... σιγή καλοκαιρινής νυκτός παρακολουθώντας αθλητισμό στην τηλεόραση. Με μόνο βέβαιο την καταγραφή για την τσέπη τους όλων των παραπάνω μέτρων των 7500 σελίδων για να προβούν στην κοστολόγησή τους.
Το κλίμα χαλούν και οι φήμες και για άλλα ακόμα πρόσθετα μέτρα στο μέλλον από την κυβέρνηση τα οποία προβλέπει μεταξύ άλλων σε δηλώσεις του και ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς κάνοντας λόγο ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θα αναγκαστεί να πάρει και άλλα πρόσθετα μέτρα.
Σε αυτό το κλίμα το σίγουρο είναι ότι η ομάδα των μεταρρυθμιστών αυξάνεται γεωμετρικά στο πρόσωπο του κυρίου Αντώνη Σαμαρά θεωρώντας ότι η χώρα το μόνο που χρειάζεται πια είναι οι... μεταρρυθμίσεις και μία άλλη κυβέρνηση με διευρυμένους πολιτικά ορίζοντες.
Αυτό άλλωστε αποδεικνύετε περίτρανα από το μεγάλο ποσοστό των αναποφάσιστων ψηφοφόρων όπου σήμερα είδαμε δημοσκοπικά...
Κατά τα άλλα η σημερινή δημοσκόπηση δίνει τα μηνύματα της σε πολλαπλούς αποδέκτες και καταγράφει και την δυσαρέσκεια για την κυβέρνηση...

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση