GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ: Πολυτέλεια να έχουμε τρία ασθενοφόρα στην Πάρο

 «Έχω την αίσθησή ότι όλη η ιστορία έχει βασιστεί σε παραπληροφόρηση είτε λόγω άγνοιας είτε λόγω σκοπιμότητας», ανέφερε ο Πρόεδρος του ΕΚ...


 «Έχω την αίσθησή ότι όλη η ιστορία έχει βασιστεί σε παραπληροφόρηση είτε λόγω άγνοιας είτε λόγω σκοπιμότητας», ανέφερε ο Πρόεδρος του ΕΚΑΒ, Κώστας Καρακατσιανόπουλος, μιλώντας στον Real Fm 97,8.

«Το νησί της Πάρου διέθετε μέχρι τώρα ένα Volkswagen, το οποίο ήταν δωρεά της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών και το οποίο ήταν κινητή ιατρική μονάδα», είπε σχολιάζοντας την απόπειρα μεταφοράς του οχήματος από την Πάρο στη Μύκονο, που επιχειρήθηκε το βράδυ της Παρασκευής.

«Αυτή τη στιγμή υπάρχουν νησιά, υπάρχουν περιοχές της Ελλάδας που έχουν ανάγκη να πάρουν κινητές μονάδες. Το πώς θα γίνει η κατανομή εσωτερικά αυτό είναι θέμα του ΕΚΑΒ και εν προκειμένω το συγκεκριμένο ασθενοφόρο, το Volkswagen, είναι ένα ασθενοφόρο το οποίο θεώρησε το ΕΚΑΒ ότι έπρεπε να πάει αλλού».

Στη συνέχεια, ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ υποστήριξε ότι η Πάρος έχει 750 περιστατικά ετησίως ενώ άλλα νησιά έχουν 750 σε έναν μήνα και χρειάζονται το ασθενοφόρο.

«Σε ένα νησί στο οποίο καταλαβαίνω τα προβλήματά του και δεν είναι το μοναδικό στην Ελλάδα που έχει τέτοια προβλήματα δεν μπορούμε να έχουμε την πολυτέλεια να υπάρχουν τρία ασθενοφόρα και σε άλλες περιοχές να μην υπάρχουν ασθενοφόρα», κατέληξε ο κ.Καρακατσιανόπουλος.

 

Ακούστε τι είπε στον Realfm 97,8 στην εκπομπή του Άκη Παυλόπουλου και Μάνου Νιφλή:

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση