GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Σπυράκη για το βρετανικό δημοψήφισμα: Η Ε.Ε. πρέπει να «το πάρει αλλιώς»

«Όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος στη Βρετανία, η Ευρωπαϊκή Ένωση πρέπει να “το πάρει αλλιώς”», είπε η ευρωβουλευτής τη...


«Όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος στη Βρετανία, η Ευρωπαϊκή Ένωση πρέπει να “το πάρει αλλιώς”», είπε η ευρωβουλευτής της Ν.Δ. Μαρία Σπυράκη στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων "Πρακτορείο 104,9 FM" και στην εκπομπή "Δεύτερη Ανάγνωση".

«Είμαστε όλοι σε αναμονή και είναι φυσικό, διότι καταλαβαίνετε τι σοκ θα προκαλέσει το ενδεχόμενο Brexit. θέλω να πω, όμως, ότι όποιο και να είναι το αποτέλεσμα η Ε.Ε. πρέπει να «το πάρει αλλιώς». Πρέπει, δηλαδή, σε κάθε περίπτωση να κατέβει στους πολίτες, να εξηγήσει, να εξειδικεύσει τις πολιτικές της και, κυρίως, να δράσει γρηγορότερα για τη δημιουργία θέσεων εργασίας. Ακόμη κι αν έχουμε ένα αποτέλεσμα το οποίο διατηρεί το Ηνωμένο Βασίλειο στην Ε.Ε. και άρα δεν υπάρχει αναταραχή", τόνισε η κ. Σπυράκη.

Η ευρωβουλευτής της Ν.Δ. πρόσθεσε πως οι αλλαγές στην Ε.Ε. πρέπει να είναι βαθιές και πρέπει να αντανακλούν τα πραγματικά προβλήματα των πολιτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση