GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα φρικτά εγκαύματα που προκάλεσε σε μωρό η μητέρα του

Στη σοκαριστική φωτογραφία που βλέπετε, απεικονίζεται ένα 9 μηνών αγοράκι από την Αριζόνα των ΗΠΑ το οποίο υποφέρει από δευτέρου βαθμ...


Στη σοκαριστική φωτογραφία που βλέπετε, απεικονίζεται ένα 9 μηνών αγοράκι από την Αριζόνα των ΗΠΑ το οποίο υποφέρει από δευτέρου βαθμού εγκαύματα, στο 30% του σώματός του από απροσεξία της μητέρας του.

Όπως αναφέρει το KTLA, η Dominique Woodger από το San Tan Valley, άνοιξε τη βρύση της αυλής της προκειμένου να γεμίσει με νερό μια μικρή πισίνα, αλλά το νερό ήταν καυτό και έβρεξε με αυτό, εν αγνοία της, το μικρό παιδί. Η ίδια, δήλωσε πως δεν γνώριζε για τη θερμοκρασία του νερού καθώς άνοιγε τη βρύση. "Θεώρησα ότι άρχισε να κλαίει γιατί θύμωσε... μισεί να του ρίχνεις νερό στο πρόσωπο", είπε η γυναίκα. "Δε σκέφτηκα ότι τον έκαιγε", συμπλήρωσε.  

Ο μικρός νοσηλεύεται σε νοσοκομείο και όπως διαβεβαίωσε η μητέρα του, γρήγορα θα αναρρώσει ενώ συμβούλεψε τους γονείς να είναι περισσότερο προσεκτικοί. 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση