GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λαζόπουλος για ΣΥΡΙΖΑ: Πήρατε τα σπίτια των ανθρώπων; Τελειώσατε - ΒΙΝΤΕΟ

Επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε μέσω της εκπομπής του «Αλ Τσαντίρι Νιούζ» ο Λάκης Λαζόπουλος. «Ήρθατε εσείς ως ΣΥΡΙΖΑ να προστατεύσε...


Επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε μέσω της εκπομπής του «Αλ Τσαντίρι Νιούζ» ο Λάκης Λαζόπουλος.
«Ήρθατε εσείς ως ΣΥΡΙΖΑ να προστατεύσετε τα σπίτια και τις ζωές των ανθρώπων… τους πήρατε τα σπίτια; Μία λέξη θα πω. Τελειώσατε», είπε χαρακτηριστικά ο Λάκης Λαζόπουλος, ο οποίος μίλησε για τη βαριά φορολογία που έχει επιβληθεί, αλλά και για την ανάπτυξη.
«Μας κοροϊδεύουν σαν μικρά παιδιά και το χειρότερο είναι η Αριστερά, ο ΣΥΡΙΖΑ, έχει σκύψει το κεφάλι και συνεχίζουν όλοι μαζί την ίδια καθοδική πορεία. Το είπαμε για τον Γιωργάκη, τον Σαμαρά, τον Βενιζέλο, το λέμε και για τον Τσίπρα. Αυτή η πολιτική δεν βγάζει πουθενά», είπε χαρακτηριστικά ο Λαζόπουλος.
«Περιμένουμε την ανάπτυξη, με τέτοια υπερφορολόγηση ποια ανάπτυξη κυρία μου; 700 εταιρείες ελληνικές ανοίγουν κάθε μέρα στην Κύπρο. Φέρατε την ανάπτυξη στην Κύπρο. Φέρατε την ανάπτυξη στην Βουλγαρία. Φέρατε την ανάπτυξη στις γειτονικές χώρες. Έτσι και κατέβει ο ΣΥΡΙΖΑ στην Κύπρο θα πάρει 70%, τους έχει φέρει πολύ μεγάλη ανάπτυξη. Μήπως μπορείτε να φέρετε και την ανάπτυξη στον τόπο αυτό μετά την περιοδεία και το ντου που κάνετε σε Κύπρο και Βουλγαρία; Θα μου βάζετε 350 φόρους και θα μου λέτε μην κουνηθείς, κάτσε εδώ γιατί είσαι πατριώτης. Πατριώτης που δεν μπορεί να ζήσει στην πατρίδα του και το σπίτι του το έχουν οι τράπεζες, είναι ξένος δεν είναι πατριώτης», υπογράμμισε ο Λαζόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε στον ΕΝΦΙΑ και στους πλειστηριασμούς.
«Τα σπίτια ανήκουν στους Έλληνες με τον ΕΝΦΙΑ που πρωτοσκέφτηκε ο κ. Βενιζέλος και έφερε τη μεγαλύτερη καταστροφή στη χώρα αυτή, τη μικροσπιτική καταστροφή. Οι άνθρωποι έχασαν σε μια νύχτα όλοι τις ιδιοκτησίες τους. Όλοι έγιναν ενοικιαστές από τη μία μέρα στην άλλη. Κληρονομούμε για πρώτη φορά χρέος στα παιδιά μας», υπογράμμισε και κατέληξε: «Ήμουν εδώ, χθες στην χώρα αυτή και ξέρω τι έγινε, ξέρω το παρελθόν, βλέπω το πολύ στραβό παρόν, δεν βλέπω κανένα μέλλον που θα ήθελα και δεν το βλέπει και κανένας Έλληνας. Αλλά αν στράβωσαν οι αριστεροί, αυτό δεν σημαίνει ότι ίσιωσαν οι δεξιοί… για να βάζουμε τα πράγματα στα ράφια τους και να μην είναι χύμα. Φτάνει τόση αμνησία».

Δείτε το βίντεο

1 σχόλιο

  1. Ποιος είναι ο Γκαίμπελς της ψευτοαριστεράς
    Επειδή αυτός ο λαός δυστυχώς έχει κοντή μνήμη και πληρώνει το τίμημα γι’ αυτό, ας θυμίσουμε ποιος ήταν ο Λαζόπουλος και πώς έφτασε να είναι υμνητής του ΣΥΡΙΖΑ, πουλώντας πατριωτισμό στην πιο λαϊκίστικη εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης. Εκεί που όλα πωλούνται δωρεάν και όπως όλοι γνωρίζουμε ο… τζάμπας γίνεται πάντα μάγκας.
    Ξεκινώντας ταπεινά από την Λάρισα, με τις κατάλληλες γνωριμίες στα καλλιτεχνικά στέκια που πάντα στηρίζουν τους δικούς τους ανθρώπους αναρριχήθηκε στο χώρο του θεάτρου έχοντας σαφώς ένα κάποιο ταλέντο. Έγινε γνωστός τη δεκαετία του ’80 όταν άρχισε να σατιρίζει τον τότε Πρόεδρο Χρήστο Σαρτζετάκη και να τον αποκαλεί μ... αλλά ακόμη πιο γνωστός όταν προφασίστηκε λόγους ψυχικής υγείας για να μην πάει στον στρατό, όπως όλοι οι Έλληνες. Ο «τρελός» προσπάθησε πολύ να αποφύγει τη στράτευση γιατί προφανώς ήταν… πασιφιστής. Τελικά κλήθηκε το 1987 και υπηρέτησε έξι μήνες ο καημένος.
    Λίγα χρόνια μετά, στην εποχή της παντοδυναμίας της Δήμητρας Λιάνη στο Καστρί και το Μαξίμου, υπήρξε μέλος της αυλής της «αυτοκράτειρας» κι όπως λένε όσοι τον γνώριζαν «είχε μια τάση να κάνει παρέα με τους πλούσιους και διάσημους γιατί ήθελε πολύ να μοιάσει σ’ αυτούς.
    Στην «αυλή της Εκάλης», λοιπόν, ο Λαζόπουλος είχε περίοπτη θέση μαζί με τον παπά Τιμόθεο, τον ηθοποιό Κων. Σπυρόπουλο, κάτι αστρολόγους, παλιές αεροσυνοδούς και διάφορες ξεματιάστρες.
    Ο Λάκης χαιρόταν όλη αυτή την αυλή και ποτέ δεν εγκατέλειψε την Πασοκική παρέα, κάνοντας φίλους στελέχη και υπουργούς. Ο μικρός από τη Λάρισα έγινε ομοτράπεζος των σπουδαίων, δεν το λες και λίγο…
    Εκεί γύρω στο 2001 μια περίεργη υπόθεση που «θάφτηκε» ξαφνικά έγινε γνωστή στα μέσα ενημέρωσης. Ένα κότερο γεμάτο με κόσμο ταξίδευε για τη Μύκονο και μετά από έρευνα της Αστυνομίας βρέθηκε να είναι το… βαπόρι από την Περσία. Η κόκα έρεε ποτάμι, τα χάπια χιλιάδες ενώ οι κακές γλώσσες μιλάνε για όργια που δεν μπορούν να περιγραφούν. Επιβάτες του κότερου ο Ηλίας Ψινάκης, ο Σάκης Ρουβάς, ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος, ο ψυχίατρος Πέτρος Λυμπέρης, ο Λάκης Λαζόπουλος που είχε κάνει καριέρα ως ο μικροαστός Μήτσος που χτυπάει το σύστημα και τις πλούσιες της Εκάλης.
    Η υπόθεση θάφτηκε και ποτέ δε μάθαμε γιατί οι επιβάτες ενός πλοίου γεμάτου ναρκωτικά δεν έπαθαν απολύτως τίποτε ή τι είχε γίνει σ’ εκείνο το ταξίδι. Το σλόγκαν «ήμουν κι εγώ στο κότερο», γράφτηκε σε χιλιάδες μπλουζάκια.
    Ο Λαζόπουλος συνέχισε να βρίσκεται στο προσκήνιο με διάφορες εκπομπές και θεατρικές παραστάσεις όπου οι κακές γλώσσες λένε ότι δεν πλήρωνε και πολύ τακτικά τους ηθοποιούς του. Επίσης έμενε στον αφρό με τον ανηλεή πόλεμο κατά της Μιμής Ντενίση ή τη στοχοποίηση προσώπων όπως ο Κώστας Πρέκας. Η εμμονή του Λαζόπουλου στην εξόντωσή τους «πούλαγε» στο ευρύ κοινό που ήθελε λαϊκισμό, υπονοούμενα, αστειάκια και χιούμορ επιπέδου… facebook. Κάπως έτσι ήρθε το Τσαντίρι του στο φιλόξενο… μαγαζί του Κοντομηνά στον Alpha. Σύμβουλος του Προέδρου, καλοπληρωμένος πάντα, καλοζωϊσμένος αλλά πάντα… επαναστάτης. Ξεκινώντας τις τηλεοπτικές του μπαρούφες, έκανε τον κόσμο να γελάει και ταυτόχρονα περνούσε τα μηνύματά του. Η κακή Ευρώπη, η συνωμοσία που θέλει να καταστρέψει την Ελλάδα, οι κακοί πολιτικοί, εκτός του Τσίπρα. Από την εποχή του Γρηγορόπουλου, όταν παρότρυνε τους νέους να… μην ηρεμήσουν, φάνηκε ότι παίζει το τηλεοπτικό παιχνίδι των μπαχαλάκηδων και των Αγανακτισμένων που έτσι βρήκαν φωνή μέσω του Λάκη.
    Και κάπως έτσι ο εθνικός κονφερανσιές μετατράπηκε σε Γκαίμπελς της «προοδευτικιάς» αριστεράς με τις δεξιές τσέπες. Ο τηλεοπτικός ευαγγελιστής του ΣΥΡΙΖΑ που συνέβαλε τα μέγιστα στην αύξηση της επιρροής του κόμματος αυτού. Διότι χρησιμοποίησε το γέλιο, τη σάτιρα μαζί με το ψέμα, την υπερβολή, την υποκρισία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση