GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στην ουρά για ώρες για ένα εισιτήριο για την κηδεία του Μοχάμεντ Άλι

Εκατοντάδες θαυμαστές του Μοχάμεντ Άλι περίμεναν την νύχτα της Τετάρτης επί ώρες στην ουρά, για να προμηθευτούν το πολυπόθητο εισιτήρ...


Εκατοντάδες θαυμαστές του Μοχάμεντ Άλι περίμεναν την νύχτα της Τετάρτης επί ώρες στην ουρά, για να προμηθευτούν το πολυπόθητο εισιτήριο για την ανοιχτή κηδεία του θρυλικού πυγμάχου, που θα γίνει αύριο Παρασκευή. 

Το Λούισβιλ του Κεντάκι, η γενέτειρα του Μοχάμεντ Άλι, ζει μέσα σε πυρετό προετοιμασιών για το θλιβερό πλην μεγάλο γεγονός. Στην πόλη διεξάγεται ήδη το φεστιβάλ με τίτλο «I am Ali» ενώ έχουν προγραμματιστεί διάφορες τελετές στην μνήμη του για σήμερα, Πέμπτη, και την Παρασκευή. 

Πριν από την κηδεία της Παρασκευής, σήμερα Πέμπτη θα πραγματοποιηθεί μία κλειστή τελετή στην οποία παραστούν μόνο μέλη της οικογένειας και κοντινοί του φίλοι. 

Η νεκρώσιμος ακολουθία του Μοχάμεντ Άλι θα είναι διαθρησκευτική αλλά με επικεφαλής έναν ιμάμη και θα γίνει δημοσία δαπάνη στο KFC-Yum Center του Λούισβιλ. Συνολικά τυπώθηκαν 30.000 εισιτήρια και μόνο για την νεκρώσιμη ακολουθία της Παρασκευής διατέθηκαν σχεδόν 15.000 σε μόλις μία ώρα! 

Δεκάδες θαυμαστές του θρυλικού πυγμάχου, κυρίως μαύροι, απλοί άνθρωποι, περίμεναν υπομονετικά στην ουρά για ώρες, εμφανώς συγκινημένοι ακόμα από το θάνατο του ανθρώπου που λάτρευαν. 

Ορισμένοι φανατικοί θαυμαστές περίμεναν κατά τη διάρκεια της νύχτας σε ουρές για να εξασφαλίσουν τα εισιτήρια, τα οποία δίνονταν τέσσερα ανά άτομο. Ωστόσο, μερικοί πήραν τα εισιτήρια και άρχισαν να τα πωλούν στο ίντερνετ παράνομα.

Ανάμεσα σε αυτούς που θα εκφωνήσουν τον επικήδειο στη μνήμη του θρυλικού αθλητή θα είναι ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον,  ο δημοσιογράφος Μπράιαν Γκάμπελ και ο ηθοποιός Μπίλι Κρίσταλ. 



Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση