GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ! ΠΟΙΟΣ ΑΓΟΡΑΣΕ τη βίλα του Παπαντωνίου στην Σύρο...

Νέος ιδιοκτήτης στην περίφημη βίλα του Γιάννου Παπαντωνίου στα Τρία Λαγγόνια της Σύρου. Μετά από αρκετά χρόνια στην Σύρο…ο πρώην υπουργό...

Νέος ιδιοκτήτης στην περίφημη βίλα του Γιάννου Παπαντωνίου στα Τρία Λαγγόνια της Σύρου.
Μετά από αρκετά χρόνια στην Σύρο…ο πρώην υπουργός Οικονομικών του Σημίτη, Γιάννος Παπαντωνίου, φαίνεται τελικά πως πούλησε το εξοχικό του σπίτι στην Σύρο και κουνάει μαντήλι στην Πρωτεύουσα των Κυκλάδων με τους συριανούς…να ρίχνουν μαύρο δάκρυ!
Ποιος είναι ο νέος ιδιοκτήτης; Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του Cyclades24.gr πρόκειται για κάποιον Ελληνοαμερικάνο επιχειρηματία οποίος άρπαξε την ευκαιρία και αγόρασε την «χλιδάτη» κατοικία, που βρίσκεται σε ένα από τα πιο εντυπωσιακά σημεία της Σύρου και έχει φιλοξενήσει κατά καιρούς σπουδαίες προσωπικότητες της πολιτικής, όπως, μεταξύ άλλων, τον Φρανσουά Ολάντ.
Ο πρώην υπουργός και η σύζυγός του, Σταυρούλα Κουράκου, που καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών, μετατρέψιμη προς δέκα ευρώ ημερησίως, και χρηματικό πρόστιμο 10.000 ευρώ ο καθένας για ανακριβή δήλωση «πόθεν έσχες» το 2009 -υπόθεση που προέκυψε από τη δημοσιοποίηση της «λίστας Λαγκάρντ» το 2012- πούλησε την εν λόγω κατοικία και το πέριξ αυτής οικόπεδο. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρώην Υπουργός το 2002 είχε αγοράσει το οικόπεδο και τρία χρόνια αργότερα είχε χτίσει την ανωτέρω βίλα.
Μπορεί να μην έχει διευκρινιστεί ακόμα το ποσό που πουλήθηκε η βίλα, αλλά υπολογίζεται οτι Γιάννος Παπαντωνίου θα γίνει κατά 1.500.000 ευρώ πλουσιότερος!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση