GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΟ; ΠΟΙΟΣ ηθοποιός πήρε εκπομπή στην ΕΡΤ και τώρα γλείφει...

Harris Kodopoulos Εκτός από τον γλοιώδη Κιμούλη που θεωρεί τον Βαρουφάκη ως σούπερ επιλογή και τον Τσίπρα ως τον καλύτερο πρωθυπουργό...

Εκτός από τον γλοιώδη Κιμούλη που θεωρεί τον Βαρουφάκη ως σούπερ επιλογή και τον Τσίπρα ως τον καλύτερο πρωθυπουργό της μεταπολίτευσης (τα είπε χθες στον άλλο...εύκαμπτο Ντερμπεντέρη).
Και λογικό είναι αφού το κρατικό χρήμα ρέει άφθονο προς τις τσέπες του Κιμούλη, τα έξοδα πολλά, τα χρέη στην εφορία ακόμη περισσότερα, η...Μαρία έχει αναλάβει τα παιδιά και τα σπουδάζει στο Λονδίνο και ο ΜΕΓΑΣ καλλιτέχνης γλύφει όπου φτύνουν οι έλληνες.
Μας προέκυψε και ο Μπέζος.
Αλλος ευρωφονιάς.
Πριν λίγο καιρό διαπίστωνε ανακολουθία Σύριζα και...προεκλογικών του υποσχέσεων.
Χθες εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στον πρωθυπουργό.
Και από μεθαύριο αρχίζει η νέα του καλοπληρωμένη εκπομπή στην κρατική ΕΡΤ.
Συμπτωματικό.
 

1 σχόλιο

  1. Πώς καταντά ο άνθρωπος για ολίγα (ή πολλά;) αργύρια!
    Είναι πράγματι , οδυνηρό, να ακούς πνευματικούς, υποτίθεται, ανθρώπους, όπως ο κ. Μπέζος, να εκφράζουν την εμπιστοσύνη τους στον πρωθυπουργό!
    Αλήθεια, πώς μπορεί να έχει κανείς εμπιστοσύνη σε ένα ψεύτη, (σε αντίθεση με τα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου που τον περιθωριοποιούν), ο οποίος , αντί να σιωπά αιδημόνως, διακηρύσσει κουνώντας μάλιστα και το δάκτυλό του, ότι: «είχαμε την εντιμότητα, την ειλικρίνεια, τη δημοκρατική ευθιξία να πούμε στον ελληνικό λαό: [Αυτό καταφέραμε. Ματώσαμε και αυτό καταφέραμε. Έλα να μας κρίνεις]».
    Εδώ μιλάμε για πλήρη διαστροφή! Για λαθροχειρία! Για αναίδεια! Για θράσος!
    Ο,πάντα επίκαιρος, αείμνηστος «Γέρος της Δημοκρατίας», ο Γεώργιος Παπανδρέου, είχε καυτηριάσει, κατά την αποστασία του 1965, την εξαγορά των συνειδήσεων των βουλευτών της "ΕΝΩΣΕΩΣ ΚΕΝΤΡΟΥ" από τα Ανάκτορα, με την ακόλουθη φράση: «Κίρκη η Αυλή, με το δέλεαρ της εξουσίας εξευτελίζει τους ανθρώπους»!
    Και εις ανώτερα κ. Μπέζο. Διδάξτε νέο «ήθος»…

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση