GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χάος στην εθνική οδό Τρίπολης - Καλαμάτας από την ισχυρή νεροποντή

Στην εθνική οδό στις σήραγγες στο Ραψωμμάτη, έχει διακοπεί  η κυκλοφορία προς  Καλαμάτα ,γιατί έχει γεμίσει το οδόστρωμα με πέτρες και ...


Στην εθνική οδό στις σήραγγες στο Ραψωμμάτη, έχει διακοπεί  η κυκλοφορία προς  Καλαμάτα ,γιατί έχει γεμίσει το οδόστρωμα με πέτρες και χώματα. Πριν λίγο (19:00) ενημερωθήκαμε ότι στο σημείο πηγαίνουν μηχανήματα για να καθαρίσουν τον δρόμο. Μέχρι να γίνει ο καθαρισμός η κυκλοφορία εκτρέπεται από την παλιά Εθνική οδό από τον κόμβο στο Αθήναιο.
Οδηγοί ανέφεραν ότι ο Μορέας δεν έχει δυνάμεις στην περιοχή και οι Πυροσβέστες με την Αστυνομία προσπαθούν με τα χέρια να απομακρύνουν τις πέτρες. Μετά από αρκετή ώρα βγήκαν στον δρόμο μηχανήματα του ΜΟΡΕΑ και κατευθύνονται στο σημείο.
Μάλιστα η έλλειψη συντονισμού ήταν τόσο μεγάλη που οι υπάλληλοι στα διόδια έπαιρναν χρήματα κανονικά με τον δρόμο κλεισμένο και υπήρχαν και πολλές διαμαρτυρίες.
 Πηγή: kafeneio-megalopolis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση