GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πολεμικό κλίμα και παραλίγο σύρραξη στη δίκη της Χρυσής Αυγής

Παρολίγο σύρραξη  μεταξύ των δικηγόρων πολιτικής αγωγής και υπεράσπισης στη δίκη της Χρυσής Αυγής κατά τη διάρκεια της εξέτασης του α...


Παρολίγο σύρραξη  μεταξύ των δικηγόρων πολιτικής αγωγής και υπεράσπισης στη δίκη της Χρυσής Αυγής κατά τη διάρκεια της εξέτασης του αστυνομικού  της ομάδας ΔΙΑΣ Ανδρέα Μπιαγκή. 
Η διαδικασία πήρε ...φωτιά οταν ο συνήγορος του κατηγορούμενου Γιάννη Λαγού υπέδειξε στον μάρτυρα  φωτογραφία από κινητοποιήσεις του ΠΑΜΕ . 
Οι συνήγοροι πολιτικής αγωγής για την υπόθεση του ΠΑΜΕ αντέδρασαν λέγοντας " Εδώ δεν δικάζεται το ΠΑΜΕ . Εγκληματίες δεν μπορούν να συγκριθούν με ανθρώπους του αγώνα". Οι συνήγοροι υπεράσπισης των κατηγορουμένων διαμαρτυρήθηκαν φωνάζοντας " Δεν ντρέπεστε . Ελάτε να μας κρεμάσετε. Έπρεπε να μείνουν ανυπεράσπιστοι;  ". Το δικαστήριο διέκοψε για να πέσουν οι τόνοι οι οποίοι ωστόσο ανέβηκαν και κατα τη διάρκεια της διακοπής και  χρειάστηκε να παρέμβουν οι ψυχραιμότεροι για να ηρεμήσουν τα πράγματα. 
Μετά την ολιγόλεπτη διακοπή ο συνήγορος του ΠΑΜΕ επεσήμανε πως το δικαστήριο έχει αποφανθεί ,σε παλαιότερη συνεδρίαση, οτι οι συγκεκριμένες φωτογραφίες δεν αποτελούν αντικείμενο της δίκης. 
Από την πλευρά τους οι συνήγοροι υπεράσπισης είπαν πως αν επαναληφθούν τέτοιες δηλώσεις θα αποχωρήσουν από τη διαδικασία. " Είναι ντροπή να γίνονται ονομαστικές μομφές ότι κακώς υπερασπιζόμαστε τους κατηγορούμενους " . Η πρόεδρος παρενέβη λέγοντας: "Είσαστε συνήγοροι πολλά χρόνια . Αυτές οι αντιπαραθέσεις δεν εξυπηρετούν τίποτα . Μας πάνε πίσω". 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση