GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Φίλης για την Επιτροπή και τις "πριγκίπισσες": "Αδίστακτη παραπληροφόρηση"

Στο θέμα που προέκυψε σχετικά με το πόρισμα της Επιτροπής διαλόγου για την Παιδεία αναφορικά με τις προσφωνήσεις "πριγκίπισσα" ...


Στο θέμα που προέκυψε σχετικά με το πόρισμα της Επιτροπής διαλόγου για την Παιδεία αναφορικά με τις προσφωνήσεις "πριγκίπισσα" και "βασιλόπουλο" από τους γονείς προς τα παιδιά τους αναφέρθηκε ο υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης μιλώντας στον Real Fm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Στραβελάκη.

"Είναι προφανές ότι ο πολύς κόσμος έχει πέσει θύμα μιας αδίστακτης παραπληροφόρησης από τα μίντια εκείνα, τα οποία για να χτυπήσουν τη δημοκρατική μεταρρύθμιση την οποία προχωρούμε βήμα βήμα στην εκπαίδευση, φτιάχνουν παραμύθια" επεσήμανε ο κ. Φίλης.  

"Τίποτα από αυτά δεν ισχύει, ούτε εγώ έχω πει τίποτα προσωπικά βεβαίως" τόνισε και εξήγησε ότι το πόρισμα 140 σελίδων της Επιτροπής Διαλόγου "σε ένα θέμα που αναφέρεται στην ανάγκη να διαπαιδαγωγούμε τα παιδιά σε ένα κόσμο μη βίας υπάρχει αυτή η φράση ότι το παιδί του καθενός είναι ιδιαίτερο για τον καθένα είναι όμως ίσο με τα άλλα".

Ο κ. Φίλης επεσήμανε ότι ο "κώδικάς" δεν λέει στον γονιό "πώς θα νιώθει αλλά πώς θα συμπεριφέρεται στο σχολείο, να μην έχει αξίωση το δικό του παιδί να είναι περισσότερο ίσο από τα άλλα". 

Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση