GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προς άρση της ασυλίας Πολάκη...

Την άρση της ασυλίας του αναπληρωτή υπουργού Υγείας και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παύλου Πολάκη εισηγήθηκε η επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής π...

Την άρση της ασυλίας του αναπληρωτή υπουργού Υγείας και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παύλου Πολάκη εισηγήθηκε η επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής προκειμένου να ελεγχθεί για πολεοδομική παράβαση στην οποία φέρεται να υπέπεσε κατά τη διάρκεια της δημαρχιακής θητείας του στο Δήμο Σφακίων. Και ο ίδιος ο Παύλος Πολάκης τάχθηκε υπέρ της άρσης της ασυλίας του.

Η επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής εισηγήθηκε επίσης να αρθεί η ασυλία και ενός ακόμη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, του Χρήστου Μπγιάλα, ο οποίος κατηγορείται για υπόθεση εξύβρισης. Και ο κ. Μπγιάλας τόνισε ότι επιθυμεί και ο ίδιος την άρση της ασυλίας του για να επιλυθεί το ζήτημα στη δικαιοσύνη.
Προς άρση της ασυλίας του οδεύει όμως και ο χρυσαυγίτης βουλευτής Νίκος Μίχος σύμφωνα με τη σχετική εισήγηση που έκανε η επιτροπή Δεοντολογίας στην Ολομέλεια της Βουλής. Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής εγκαλείται γιατί κατέθεσε στη Βουλή ανακριβή δήλωση περιουσιακής κατάστασης.
Αντίθετα, αρνητική ήταν η εισήγηση της επιτροπής για την άρση της ασυλίας του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Τριαντάφυλλου Μηταφίδη αναφορικά με υπόθεση που σχετίζεται με τη θητεία του στο Δήμο Θεσσαλονίκης. Υπενθυμίζεται ότι όλα τα υπόλοιπα μέλη του δημοτικού συμβουλίου που εμπλέκονταν στην ίδια υπόθεση έχουν ήδη απαλλαχθεί από τη δικαιοσύνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση