GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

O Μαρτάκης για τις στιγμές με τον Παντελίδη: Κάναμε πρόβες, γελούσαμε...

Τις στιγμές με τον Παντελή Παντελίδη λίγες ώρες πριν το μοιραίο δυστύχημα, περιέγραψε στο Down Town Κύπρου ο Κώστας Μαρτάκης. «Μια χαρ...


Τις στιγμές με τον Παντελή Παντελίδη λίγες ώρες πριν το μοιραίο δυστύχημα, περιέγραψε στο Down Town Κύπρου ο Κώστας Μαρτάκης.
«Μια χαρά ήμασταν, κάναμε πρόβες, γελούσαμε. Δεν θα ήθελα να δώσω άλλη έκταση σε αυτό το γεγονός κι ούτε πρόκειται να πω άλλα, διότι νιώθω ότι τροφοδοτώ μία κατάσταση. Θα μου πεις «ποιος είσαι που το λες αυτό;». Μπορεί να μην ήταν μέλος της οικογένειάς μου, αλλά στεναχωρέθηκα πολύ. Κι όταν βλέπω ότι το θέμα αναπαράγεται καθημερινά, με την παραμικρή είδηση ή σχόλιο, σκέφτομαι αυτή τη μάνα και το πώς είναι. Θλίβομαι» είπε ο τραγουδιστής που θα εμφανιζόταν μαζί με τον Παντελίδη στο TEATRO, δύο μέρες μετά το θανατηφόρο τροχαίο.
Ο Κώστας Μαρτακής μίλησε ακόμα και για την στιγμή που έμαθε την τραγική είδηση, ενώ ήταν στον αέρα της εκπομπής Καλημερούδια. «Ούτε να τη θυμάμαι δεν θέλω… Η είδηση του θανάτου του Παντελή. Ήταν πολύ δύσκολο για εμένα προσωπικά και γι’ αυτό αποχώρησα από το πλατό. Δεν μπορούσα με τίποτα να μείνω, ούτε και να το διαχειριστώ. Όσο επαγγελματίας και να θέλω να φανώ, λυπάμαι, αλλά δεν τα κατάφερα. Κάποια πράγματα είναι πάνω από εμάς και μας ξεπερνούν…»

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση