GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Sex in the City: Παθιασμένο ζευγάρι κάνει σεξ στη μέση του δρόμου

Σοκαρισμένοι οι πολίτες έβλεπαν το ζευγάρι να συνουσιάζεται δίπλα σε μια γέφυρα, ακριβώς κάτω από πολυσύχναστο δρόμο στην πόλη Κορκ τ...


Σοκαρισμένοι οι πολίτες έβλεπαν το ζευγάρι να συνουσιάζεται δίπλα σε μια γέφυρα, ακριβώς κάτω από πολυσύχναστο δρόμο στην πόλη Κορκ της Ιρλανδίας.

Η ερωτική συνεύρεση έγινε viral στο Twitter και ο τοπικός ραδιοφωνικός σταθμός το έπαιξε πρώτο θέμα.

Μια γυναίκα με το όνομα Βερόνικα εξήγησε στο Red FM πώς ενώ τελείωνε το γεύμα της είδε μπροστά της τη ξεδιάντροπη σκηνή με το ζεύγος.

Συγκεκριμένα είπε:

"Είδα ένα ζευγάρι να κάνει σεξ στις 14.45 την Τρίτη, απέναντι από το Albert Quay."

"Υπήρχαν παιδιά που περνούσαν από εκεί για να πάνε στο σπίτι τους από το σχολείο. Εγώ και ο φίλος μου καθίσουμε στις όχθες του ποταμού για να φάμε το μεσημεριανό μας γεύμα και έπειτα να γυρίσουμε πίσω στη δουλειά μας. Κοιτάξαμε μπροστά μας και αντικρίσαμε αυτά τα δύο άτομα. Ήταν απαίσιο. Υπήρχαν τουριστικά λεωφορεία που περνούσαν δίπλα τους. Είναι μια πολυσύχναστη περιοχή. Σίγουρα βρίσκονταν εκεί για μισή ώρα. "

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση