ΔΗΜΟΦΙΛΗ

PRESS-GR

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ...ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ - Η ...OFF SHORE ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - Ακατάλληλη για αναγνώστες με ευαίσθητο στομάχι. (Τιμή 0 ευρώ - Ετος 15ο). Αποθηκεύστε τη διεύθυνσή μας: press-gr.blogspot.com. Στείλτε τη γνώμη σας, σχόλια και πληροφορίες στο e-mail μας: press.gr@hotmail.com. Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Profil στο facebook: Press-gr blogspot

Έρχονται τα φιλόδοξα… Top Girls!

Share it:

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ
Του Βασίλη Μπουζιώτη
Και Μαρία Κεχαγιόγλου και Έφη Γούση και Αμαλία Αρσένη και Γεωργιάννα Νταλάρα και Νίκη Σερέτη και Δώρα Στυλιανέση;
Το δίχως άλλο πρόκειται για…Top Girls για αυτό και τις επέλεξε ο τάχιστα ανερχόμενος Αλέξης Ρίγλης για το ομώνυμο έργο της Caryl Churchill που θα δούμε στο Πειραιώς 260 και την αίθουσα Η στις 23 και 24 Ιουλίου!    
Το πασίγνωστο έργο της Κάρυλ Τσέρτσιλ που θεωρήθηκε σύμβολο του φεμινισμού και κραυγή ενάντια στο θατσερισμό, αποδεικνύει τη δύναμή του ακόμα και τριάντα τέσσερα χρόνια μετά την πρώτη παράστασή του.
Οι δύο χαρακτήρες –της σκληρής Μαρλίν, που ζει ως επιχειρηματίας στο Λονδίνο, και της αδερφής της, Τζόυς, που εργάζεται στη γενέτειρά της στην επαρχία– εξακολουθούν να αντιπροσωπεύουν ακόμα και σήμερα τις δύο αντιμαχόμενες τάξεις, την άρχουσα και την εργατική, με τις συγκρούσεις και τις αγωνίες τους.
Οι επτά γυναίκες - ηθοποιοί της παράστασης υποδύονται τους δεκαέξι ρόλους του έργου.
Δεν το χάνεις με τίποτα!


Share it:

Η απαγορευμένη ατζέντα του Μπουζ

Σχολιάστε το άρθρο:

0 comments:

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση