GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σφαγή στο Ντάλας: 11 αστυνομικοί πυροβολήθηκαν οι τέσσερις είναι νεκροί

Έντεκα αστυνομικοί πυροβολήθηκαν στο Τέξας, από σκοπευτές, στη διάρκεια διαμαρτυρίας κατά της αστυνομίας για τα τραγικά συμβάντα στη ...


Έντεκα αστυνομικοί πυροβολήθηκαν στο Τέξας, από σκοπευτές, στη διάρκεια διαμαρτυρίας κατά της αστυνομίας για τα τραγικά συμβάντα στη Μινεσότα και τη Λουιζιάνα, σύμφωνα με την τηλεόραση KDFW TV στο Ντάλας.

Ο Ντέιβιντ Μπραουν, τοπικός αρχηγός της αστυνομίας, δήλωσε ότι δύο ελεύθεροι σκοπευτές πυροβόλησαν 11 αστυνομικούς, οι τέσσερις από τους οποίους είναι νεκροί.

Οι αστυνομικοί δέχθηκαν τους πυροβολισμούς στη διάρκεια διαδήλωσης στο πάρκο Belo Garden του Ντάλας.

Δεν έχουν συλληφθεί ακόμα οι ύποπτοι, ενώ "διεξάγονται εντατικές έρευνες για τον εντοπισμό τους," ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μπραουν.

Η αστυνομία στο Ντάλας εντόπισε ύποπτο και διεξάγει διαπραγματεύσεις μαζί του

Οι αστυνομικές αρχές στο Ντάλας, έχουν εντοπίσει έναν ύποπτο σε γκαράζ, μετά τα πυρά που δέχτηκαν αστυνομικοί.

Σύμφωνα με τον αρχηγό της τοπικής αστυνομίας, Ντέιβιντ Μπράουν διεξάγονται διαπραγματεύσεις με τον ύποπτο.

Αναγνωρίστηκαν οι αστυνομικοί που ενεπλάκησαν στο επεισόδιο με τους θανατηφόρους πυροβολισμούς, κατά Αφροαμερικανού στη Μινεσότα

Ο αστυνομικός Τζερόνιμο Γιάνεζ από την αστυνομία της Μινεσότα, αναγνωρίστηκε ως ο αστυνομικός που πυροβόλησε θανάσιμα τον Φιλάντο Καστίλ, στη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου, σύμφωνα με ανακοινώσεις των υπηρεσιών που διεξάγουν έρευνες για την υπόθεση.

Ο Γιάνεζ μαζί με το συνάδελφό του Τζόζεφ Καούσερ που υπηρετούν στην τοπική αστυνομία για τέσσερα χρόνια, ενεπλάκησαν στο επεισόδιο, το απόγευμα της Τετάρτης.

Οι δύο αστυνομικοί έχουν τεθεί εκτός υπηρεσίας, σύμφωνα με τις ανακριτικές αρχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση