GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τηλεαστέρας καταδικάστηκε σε κάθειρξη 153 χρόνων για παιδικό πορνό

Ο κωμικός και τηλεαστέρας Adonis Losada, πλέον δε σκορπά το γέλιο. Καταδικάστηκε από δικαστήριο του Μαϊάμι σε κάθειρξη 153 ετών για κ...


Ο κωμικός και τηλεαστέρας Adonis Losada, πλέον δε σκορπά το γέλιο. Καταδικάστηκε από δικαστήριο του Μαϊάμι σε κάθειρξη 153 ετών για κατοχή παιδικής πορνογραφίας. Ο ισπανόφωνος 53χρονος ηθοποιός, έγινε γνωστός για τη συμμετοχή του στην εκπομπή "Sabado Gigante", καταδικάστηκε για 51 κατηγορίες ενώ ήδη εκτίει ποινή κάθειρξης στις φυλακές του Παλμ Μπιτς για παρόμοια αδικήματα. 

Ο Losada, καταδικάστηκε τον Απρίλιο, επτά χρόνια αφότου ήρθε σε επαφή με έναν μυστικό αστυνομικό στο chat room "Toddler Love". Στη δίκη που ακολούθησε, ο κατήγορος Pavielle Bookman κατακεραύνωσε τον ηθοποιό λέγοντας ότι ο ίδιος έστελνε φωτογραφίες ανήλικων "που δεν ήταν ούτε καν 18, ήταν μωρά". Ο κατηγορούμενος επίσης, είχε κλείσει ραντεβού σε καφετέρια με έναν άλλο μυστικό αστυνομικό, όπου είχε μαζί του ένα άλμπουμ με φωτογραφίες παιδικής πορνογραφίες. 

Κατά τη διάρκεια έρευνας της αστυνομίας στο σπίτι του  Losada στο Miami Beach, εντοπίστηκαν δεκάδες αηδιαστικές εικόνες παιδικής πορνογραφίας. Πάντως ο ίδιος απέκρουσε τις κατηγορίες, λέγοντας ότι το chat με τον μυστικό αστυνομικό έγινε στο πλαίσιο της μεταξύ τους ερωτοτροπίας. "Αν μου έλεγε ότι του αρέσουν οι κατσαρίδες και οι αρουραίοι, θα του έλεγα ότι μου αρέσουν και εμένα. Έχω πέσει πάνω σε άτομα στο chat που λένε ότι τους αρέσει να κάνουν σεξ με πτώματα. Κατέθεσε επίσης, ότι δεν γνώρισε ότι το "Baby Toddler Love" επρόκειτο για chat room με παιδική πορνογραφία. 

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση