GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΦΡΙΚΗ! Ρίο 2016: Πτώματα στις παραλίες που θα γίνουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες...

Καταδικασμένοι να... αποτύχουν φαίνεται ότι είναι οι φετινoί Ολυμπιακοί Αγώνες που ξεκινούν στο Ρίο της Βραζιλίας στις 5 Αυγούστου. Με...


Καταδικασμένοι να... αποτύχουν φαίνεται ότι είναι οι φετινoί Ολυμπιακοί Αγώνες που ξεκινούν στο Ρίο της Βραζιλίας στις 5 Αυγούστου.
Μετά τα συνεχή δημοσιεύματα για το ότι σχεδόν τίποτα δεν είναι ακόμα έτοιμο στις εγκαταστάσεις, για τις συνεχείς κακοτεχνίες, την αύξηση της εγκληματικότητας στη χώρα (που την καθιστά επικίνδυνη για τους επισκέπτες και θεατές) και – τελευταία – τον αποδεκατισμό της Ρωσικής Ολυμπιακής Ομάδας, λόγω του σκανδάλου ντόπινγκ – σήμερα έρχονται στο φως οι πιο αποτρόπαιες εικόνες.
Η θάλασσα στις περιοχές που θα γίνουν πολλά ολυμπιακά αθλήματα ξεβράζει ανθρώπινα πτώματα και μέλη σε σήψη!
Σύμφωνα με τη Daily Mail, πριν λίγες μέρες στην πιο φημισμένη παραλία του Ρίο ντε Τζανέιρο, τη θρυλική Copacabana -λίγα μόλις μέτρα από τις αθλητικές εγκαταστάσεις που θα φιλοξενήσουν τους αγώνες beach volley - εκβράστηκαν ανθρώπινα μέλη!
Μόλις χθες, ένα πτώμα βρέθηκε να επιπλέει εχθές στον κόλπο του Ρίο ντε Τζανέιρο, στο προπονητικό κέντρο όπου οι αθλητές των Ολυμπιακών ομάδων κολύμβησης και ιστιοπλοΐας θα κάνουν τις προπονήσεις τους.
Επιπλέον, οι παραλίες και τα νερά είναι τόσο βρώμικα και μολυσμένα, που οι αθλητές φοβούνται για την υγεία τους. 
"Έχουμε αηδιάσει από την κατάσταση. Εκφράσαμε τις ανησυχίες μας και περιμένουμε", δήλωσε ο προπονητής της γυναικείας ομάδας ιστιοπλοΐας της Ισπανίας.
Ωστόσο, οι αρχές προειδοποιούν τους αθλητές και τους περιβαλλοντολόγους που διαμαρτύρονται "να κρατήσουν το στόμα τους κλειστό".

Τέλος, η ανησυχία για τους Αγώνες έχει αυξηθεί στην Βραζιλία, καθώς η χώρα βυθίζεται στην χειρότερη ύφεση εδώ και δεκαετίες, οι Ολυμπιακές προετοιμασίες καθυστερούν και οι αστυνομικές και δικαστικές αρχές έχουν αποκαλύψει αποδείξεις εκτεταμένης διαφθοράς στις κατασκευαστικές συμβάσεις για τις Ολυμπιακές υποδομές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση