GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνελήθφη 28χρονος για τον θάνατο της μητέρας του

Για τον θάνατο της 53χρονης μητέρας του κατηγορείται ένας 28χρονος, ο οποίος συνελήφθη σήμερα το μεσημέρι στην Πάτρα, ύστερα από ένταλμ...


Για τον θάνατο της 53χρονης μητέρας του κατηγορείται ένας 28χρονος, ο οποίος συνελήφθη σήμερα το μεσημέρι στην Πάτρα, ύστερα από ένταλμα σύλληψης που εξέδωσε ο ανακριτής.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, το βράδυ της 19ης Ιουλίου, η 53χρονη διεκομίσθη αρχικά στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» και στη συνέχεια στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας, φέροντας σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.
Λόγω της κατάστασης της υγείας της, η 53χρονη εισήχθη για νοσηλεία στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, αλλά χθες το μεσημέρι υπέκυψε στα τραύματά της.
Στο πλαίσιο ερευνών που έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών, για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες τραυματίστηκε η 53χρονη μέσα στο σπίτι της, αξιοποίησαν τα στοιχεία και τις πληροφορίες που συνέλεξαν και χθες το απόγευμα προσήγαγαν τον 28χρονο γιο της.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, μετά την ολοκλήρωση του προανακριτικού υλικού που σχηματίστηκε και την υποβολή του στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών, εκδόθηκε από τον ανακριτή ένταλμα σύλληψης σε βάρος του 28χρονου, για ανθρωποκτονία από πρόθεση.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 28χρονος αρνείται ότι ευθύνεται για τον θάνατο της μητέρας του και ισχυρίζεται ότι την βρήκε τραυματισμένη μέσα στο σπίτι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση