GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σε σταθερή κατάσταση ο 7χρονος που τραυματίστηκε στη Ζάκυνθο

Σε σταθερή κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων και Εφήβων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πάτρας, ...


Σε σταθερή κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων και Εφήβων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πάτρας, ο 7χρονος που τραυματίστηκε στο κεφάλι από λέμβο, στην παραλία Τσιλιβί, στη Ζάκυνθο.

Όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διευθυντής της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας, Ανδρέας Ηλιάδης, «είναι πιθανό αύριο το πρωί να μπούμε στη διαδικασία να ξυπνήσουμε το παιδί, για να δούμε αν τα πράγματα είναι καλύτερα».

Σημείωσε ωστόσο ότι «δεν μπορούμε να γνωρίζουμε από τώρα, το αν θα προχωρήσουμε σε περαιτέρω ιατρικές ενέργειες ή θα παρατείνουμε την καταστολή». 

«Το παιδί είναι σε σταθερή κατάσταση και μάλιστα σήμερα αποφασίσαμε να μειώσουμε την καταστολή, ενώ εξακολουθεί να λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή», πρόσθεσε ο κ. Ηλιάδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση