GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αλλάζουν πρόσωπο κεντρικοί δρόμοι της Νέας Σμύρνης

Την ανάπλαση των οδών Ομήρου - Παλαιολόγου στη Νέα Σμύρνη, προϋπολογισμού 3.650.000 ευρώ, υπέγραψαν η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρ...


Την ανάπλαση των οδών Ομήρου - Παλαιολόγου στη Νέα Σμύρνη, προϋπολογισμού 3.650.000 ευρώ, υπέγραψαν η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου και ο δήμαρχος Σταύρος Τζουλάκης, με στόχο το συγκερασμό της "αντιφατικής" λειτουργίας του.
Πρόκειται για τον ένα εκ των βασικών οδικών αξόνων εισόδου της πόλης, ο οποίος ταυτόχρονα είναι και ο πυρήνας του εμπορικού κέντρου του δήμου. Με τις παρεμβάσεις που θα εκτελεσθούν επιχειρείται η διευθέτηση της κίνησης των οχημάτων και των πεζών, για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του κοινού και την ανάδειξη του χαρακτήρα του εμπορικού κέντρου.
Το έργο χρηματοδοτείται από ίδιους πόρους της περιφέρειας και θα δημοπρατηθεί και θα εκτελεσθεί, από τη διεύθυνση τεχνικών έργων της περιφέρειας Αττικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση