GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σκότωσε με φτυάρι το σκύλο της γειτόνισσάς του

Το σκυλί της γειτόνισσάς του κατηγορείται ότι σκότωσε, χτυπώντας το με φτυάρι, ένας 66χρονος σε χωριό των Σερρών. Το περιστατικό εκτυ...


Το σκυλί της γειτόνισσάς του κατηγορείται ότι σκότωσε, χτυπώντας το με φτυάρι, ένας 66χρονος σε χωριό των Σερρών. Το περιστατικό εκτυλίχθηκε χθες το βράδυ, όταν, σύμφωνα με την Αστυνομία, το άτυχο τετράποδο εισήλθε στην αυλή του 66χρονου, η οποία δεν ήταν περιφραγμένη. 

   Όπως κατήγγειλε η 34χρονη ιδιοκτήτρια του σκυλιού, ο άνδρας χτύπησε επανειλημμένα το ζώο με φτυάρι, με αποτέλεσμα να το τραυματίσει θανάσιμα. Ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και λίγο αργότερα ο 66χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Σερρών. 

   Το μεσημέρι οδηγείται στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Σερρών με την αυτόφωρη διαδικασία, ενώ, όπως προβλέπεται σ' αυτές τις περιπτώσεις, εκτός από την ποινική διαδικασία, σε βάρος του κατηγορούμενου ως δράστη αναμένεται να επιβληθεί διοικητικό πρόστιμο ύψους 30.000 ευρώ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση