GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Κέρκυρα επιχειρεί να βάλει τέλος στο ριάλιτι των οργίων !

Φωτιές ανάβουν στην Κέρκυρα τα γυρίσματα ριάλιτι του MTV στο οποίο πρωταγωνιστούν νεαροί Βρετανοί οι οποίοι επιδεικνύουν ένα έντονο l...


Φωτιές ανάβουν στην Κέρκυρα τα γυρίσματα ριάλιτι του MTV στο οποίο πρωταγωνιστούν νεαροί Βρετανοί οι οποίοι επιδεικνύουν ένα έντονο lifestyle μέσα από άκρατη διασκέδαση και άφθονο σεξ.
Ο δήμος Κέρκυρας και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κάβου, εκφράζουν την έντονη διαμαρτυρία τους στέλνοντας ένα κείμενο διαμαρτυρίας για το άσο συμβαίνουν στο νησί.
Σημειωτέον ότι το συγκεκριμένο ριάλιτι έτυχε της σφοδρής αντίθεσης και από την Ίμπιζα, όταν προσπάθησε και εκεί να κάνει γυρίσματα σκηνών, που όπως λένε και τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου, προσβάλλουν το νησί.

Το κείμενο – διαμαρτυρία του Πολιτιστικού Συλλόγου Κάβου
Τις τελευταίες ημέρες δραστηριοποιείται στον Κάβο, το MTV (τηλεοπτικό κανάλι της Βρετανίας) και μαγνητοσκοπεί πλάνα και στιγμιότυπα από τις δραστηριότητες των Βρετανών τουριστών, προκειμένου να προβληθούν ως reality show στη Βρετανία. Τα στιγμιότυπα που μαγνητοσκοπούνται από το συνεργείο του τηλεοπτικού καναλιού περιλαμβάνουν κυρίως, τις ακραίες και επικίνδυνες συμπεριφορές των Βρετανών τουριστών.
Ως Πολιτιστικός Σύλλογος Κάβου, θεωρώντας ότι τέτοιου είδους τηλεοπτικά show προσβάλλουν τους κατοίκους και τους χιλιάδες επισκέπτες του Κάβου, την ιστορία και τον πολιτισμό της Κέρκυρας και δεν μπορούν όλα να θυσιάζονται στον βωμό του χρήματος, απαιτούμε την άμεση διακοπή των γυρισμάτων και την απομάκρυνση των μελών του τηλεοπτικού συνεργείου.
Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με το Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο αλλά και με συζητήσεις με στελέχη του έγκριτου Βρετανικού καναλιού BBC και επειδή θεωρούμε ότι η δήθεν άδεια που έλαβαν από το Δήμο Κέρκυρας δεν συμβαδίζει με τις πραγματικές τους προθέσεις, θέλουμε να δηλώσουμε ότι θα προσπαθήσουμε με όλα τα μέσα για την άμεση διακοπή των τηλεοπτικών γυρισμάτων. Από την επικοινωνία που είχαμε με το ΕΣΡ, διαπιστώσαμε ότι η δραστηριοποίηση και το περιεχόμενοι των γυρισμάτων του Βρετανικού καναλιού είναι πλήρως αντίθετη με την Ελληνική ραδιοτηλεοπτική νομοθεσία, αφού προσβάλλουν πλήρως την ανθρώπινη αξιοπρέπεια. Από το ΕΣΡ μας δηλώθηκε επίσης ότι είναι στην ευχέρεια του Δήμου Κέρκυρας να απαγορεύσει την διεξαγωγή των τηλεοπτικών γυρισμάτων.
Καταγγέλλουμε ότι μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Κάβου, οι οποίοι προσπάθησαν να διερευνήσουν τις συνθήκες των γυρισμάτων, εξυβρίσθηκαν και απειλήθηκε η σωματική τους ακεραιότητα. Στην εξύβριση και τις απειλές συμμετείχε και η εταιρία που κάλεσε το συγκεκριμένο κανάλι στον Κάβο.
Ως Πολιτιστικός Σύλλογος Κάβου καλούμε τις αρχές να φροντίσουν άμεσα για:
1. Την λήξη όλων των λήψεων για την συγκεκριμένη εκπομπή (μάλλον είναι δυο συνεργεία, ένα του MTV και κάποιοι συνεργάτες εξοπλισμού, κάπως σαν APN TV)
2. Την κατάσχεση του υλικού εξοπλισμού τους και όχι μόνο τα αποθηκευτικά μέσα καθώς και έρευνα στα καταλύματα τους για τυχόν back up.
3. Αποζημίωση για πολλά αδικήματα που έγιναν κατά την διαμονή τους.
4. Ο Δήμος Κέρκυρας να φροντίσει για την άμεση ανάκληση του υπ’ αρίθμ. 27719/27-05-216 εγγράφου του.
Για το Διοικητικό Συμβούλιο:
ΑΣΠΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ – ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.
ΑΣΠΙΩΤΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ – ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Δ.Σ.

Νέα επιστολή Νικολούζου στο MTV
Πρέπει να σημειωθεί ότι αμέσως μετά τη διαμαρτυρία του Πολιτιστικού Συλλόγου Κάβου ο Δήμαρχος Κώστας Νικολούζος απέστειλε νέα επιστολή προς την εταιρεία παραγωγής Lime Pictures, με την οποία εκφράζει τη δυσαρέσκεια του για την αγενή συμπεριφορά και την έλλειψη κώδικα επαγγελματικής δεοντολογίας που επέδειξαν οι συντελεστές της συγκεκριμένης παραγωγής στην περιοχή του Κάβου.
Πηγή: corfupress.com


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση