GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ένοπλος πυροβόλησε αστυνομικούς στη Λουζιάνα...

Ένοπλος πυροβόλησε κατά αστυνομικών στην πόλη Μπατόν Ρουζ της Λουιζιάνα, όπου πρόσφατα ένας αφροαμερικανός έπεσε νεκρός από τα πυρά ασ...


Ένοπλος πυροβόλησε κατά αστυνομικών στην πόλη Μπατόν Ρουζ της Λουιζιάνα, όπου πρόσφατα ένας αφροαμερικανός έπεσε νεκρός από τα πυρά αστυνομικών, σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ.

Οι μέχρι στιγμής πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης τραυμάτισε τρεις αστυνομικούς οι οποίοι έχουν διακομιστεί σε νοσοκομείο, χωρίς να είναι γνωστή μέχρι στιγμής η κατάσταση της υγείας τους.
Ο δήμαρχος της πόλης, σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters, δήλωσε ότι οι τρεις αστυνομικοί είναι σοβαρά τραυματίες και υπάρχουν φόβοι για τη ζωή τους.
Τοπικό δίκτυο που συνεργάζεται με το CBS αναφέρει πως οι δύο αστυνομικοί είναι νεκροί.
Ο δράστης δεν έχει συλληφθεί.

Το επεισόδιο αυτό έρχεται μόλις μία εβδομάδα μετά το περιστατικό στο Ντάλας, όπου ένοπλος πυροβόλησε και σκότωσε πέντε αστυνομικούς και τραυμάτισε ακόμα εννέα.
Υπενθυμίζεται ότι στην πόλη Μπατόν Ρουζ πριν από δέκα μέρες ο 37χρονος αφροαμερικανός Άλτον Στέρλινγκ έπεσε νεκρός από πυροβολισμούς αστυνομικών σε πάρκινγκ καταστήματος, όπου πουλούσε CD.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση