GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αλβανός κατηγορείται ότι βίασε τρανσέξουαλ στη Ρόδο

Eνώπιον της Ανακρίτριας Ρόδου θα απολογηθεί σήμερα, ένας 34χρονος Αλβανός, κατηγορούμενος για βιασμό 42χρονης, ημεδαπής, τρανσέξουαλ,...


Eνώπιον της Ανακρίτριας Ρόδου θα απολογηθεί σήμερα, ένας 34χρονος Αλβανός, κατηγορούμενος για βιασμό 42χρονης, ημεδαπής, τρανσέξουαλ, με την οποία διατηρούσε στο παρελθόν σχέση.

Ο 34χρονος συνελήφθη συγκεκριμένα το μεσημέρι της 9ης Ιουλίου 2016 από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, μετά από καταγγελία της 42χρονης.

Σύμφωνα με την καταγγελία, περί ώραν 04.00 τα ξημερώματα της ίδιας ημέρας, ο 34χρονος, με τον οποίο διατηρούσε σχέση, προ τριμήνου, μετέβη στην οικία της και άρχισε να φωνάζει και να χτυπάει το τζάμι της μπαλκονόπορτας.

Η 42χρονη μόλις είχε επιστρέψει από τη διασκέδασή της σε κέντρο της πόλης της Ρόδου με την παρέα της και φορούσε μόνο το εσώρουχό της.

Δεν ήθελε να του ανοίξει αλλά το έπραξε διότι φοβήθηκε ότι θα δημιουργούσε επεισόδιο στην γειτονιά.

Όταν του άνοιξε, όπως κατήγγειλε, μπήκε έξαλλος μέσα και την άρπαξε από τον λαιμό. Φέρεται να την πέταξε στο πάτωμα και να άρχισε να την βρίζει. Όταν του είπε ότι θα καλούσε την αστυνομία, τότε ο 34χρονος φέρεται με το ένα χέρι να της έκλεισε το στόμα και ακολούθως να την πέταξε στο κρεβάτι της ανάσκελα και να την βίασε.

Η 42χρονη διατείνεται ότι έχασε προς στιγμήν τις αισθήσεις της και ότι όταν συνήλθε τον είδε ήρεμο. Πήρε τα τσιγάρα του και έφυγε από την οικία της.

Υποστήριξε ακόμη ότι κατά την διάρκεια της σχέσης τους ήταν βίαιος και ότι την εξανάγκαζε σε κάνει έρωτα μαζί του παρά τη θέλησή της.

Οι αστυνομικοί αξιοποιώντας πληροφορίες που συνέλεξαν, τον εντόπισαν στην Ιαλυσό και τον προσήγαγαν.

Απολογούμενος αρνήθηκε τα όσα του αποδίδονται, υποστηρίζοντας ότι γνωρίστηκε με την 42χρονη τα τελευταία τρία έτη. Τόνισε ότι εργάζεται στη Ρόδο ως χορεύτρια και ότι την 9η Ιουλίου 2015 την οδήγησε με το αυτοκίνητό της σε κέντρο του νησιού και ακολούθως μετέβη στην οικία του για να αλλάξει ρούχα και να επιστρέψει εκεί για να παρακολουθήσει το σόου.

Στο κέντρο, όπως είπε, χόρευε στο μπαρ και όταν τελείωσε μετέβησαν σε κέντρο της Μεσαιωνικής Πόλης, όπου ήταν και φίλοι της.

Υποστηρίζει ότι έκαναν έρωτα με την θέλησή της, με την χρήση προφυλακτικού που είχε στην οικία της και όταν έφευγε για να πάει στην εργασία του τότε εκείνη βρήκε στο παντελόνι του τρία προφυλακτικά που είχε πάρει από το αυτοκίνητό της.

Ισχυρίζεται ότι άρχισε να του φωνάζει και του έσκισε το παντελόνι και τότε εκείνος της έκλεισε το στόμα με το χέρι του. Ηρέμησε, έκαναν ένα τσιγάρο, συζήτησαν και ακολούθως έφυγε από την οικία της με τα πόδια.

Τονίζει ότι δεν ξέρει ποια είναι τα κίνητρα που την οδήγησαν στην απόφαση να τον καταγγείλει. Ως συνήγορος υπεράσπισής του παρίσταται η δικηγόρος κ. Μαρία Κρικοπούλου.

Περισσότερες ειδήσεις από τη Ρόδο στη δημοκρατική

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση