GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

PRESS-GR ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΑΓΡΙΟΣ ΚΑΒΓΑΣ του Λαλιώτη με την Γεννηματά! Τι της είπε...

Από τον Στάθη Παλαιολόγο. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ.  Tο ΠΑΣΟΚ δεν ψηφίσει (με εξαίρεση τον Θ. Θεοχαρόπουλο της ΔΗΜΑΡ) το νέο εκλογικό νόμο, όμω...

Από τον Στάθη Παλαιολόγο.
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ. 

Tο ΠΑΣΟΚ δεν ψηφίσει (με εξαίρεση τον Θ. Θεοχαρόπουλο της ΔΗΜΑΡ) το νέο εκλογικό νόμο, όμως δημιουργήθηκαν μεγάλες αντιθέσεις στους κόλπους του από τη στιγμή που η Φώφη Γεννηματά ανακοίνωσε τη σχετική απόφαση με την οποία συμφωνούσε η πλειοψηφία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Press-Gr, τις προηγούμενες ημέρες σημειώθηκε μεγάλος καβγάς στη Χαριλάου Τρικούπη ανάμεσα στην Φώφη Γεννηματά και τον Κώστα Λαλιώτη.

Ο κ. Λαλιώτης, ύστερα από το Σαββατοκύριακο που ανακοινώθηκε το Όχι του ΠΑΣΟΚ, δεν εμφανίστηκε για μέρες στην Χαριλάου Τρικούπη. Επανήλθε κλείνοντας ένα ραντεβού με την κ. Γεννηματά.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι φωνές τους ακούγονταν σχεδόν σε ολόκληρο το κτίριο καθώς ο κ. Λαλιώτης υποστήριζε ότι το ΠΑΣΟΚ έπρεπε να έχει θετική στάση απέναντι στο εκλογικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης. Μάλιστα η μεταξύ τους αντιπαράθεση γενικεύτηκε σχετικά με το ευρύτερο θέμα της κεντροαριστεράς και το ρόλο του ΣΥΡΙΖΑ σε αυτήν. Ο κ. Λαλιώτης αμφισβήτησε ευθέως τη δυνατότητα της κ. Γεννηματά να ηγηθεί της νέας κεντροαριστεράς... 

Ενδεικτικό της ρήξης τους είναι το το γεγονός ότι από την ημέρα εκείνη ο κ. Λαλιώτης εξαφανίστηκε και πάλι από την Χαριλάου Τρικούπη!

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν επίσης ότι ένα τμήμα της αντιπαράθεσης παρακολούθησε και ο Κώστας Σκανδαλίδης ο οποίος είπε από την πλευρά του και αυτός ότι -αν και θα πειθαρχήσει- το ΠΑΣΟΚ θα έπρεπε να υπερψηφίσει το νομοσχέδιο...

1 σχόλιο

  1. Σήμερα αποφράδα ημέρα της αποστασίας – προδοσίας της 15ης Ιουλίου 1965!
    Θυμόμαστε τον αλησμόνητο «Γέρο της Δημοκρατίας» το Γεώργιο Παπανδρέου που είπε για τους, κατά διαδοχικές δόσεις, αποστάτες, «Κίρκη η Αυλή με το δέλεαρ της εξουσίας εξευτελίζει τους ανθρώπους».
    Και η τότε Αυλική εξουσία εξευτέλισε και τον υπουργό του βουνού Ηλία Τσιριμώκο και τον έχρισε «πρωθυπουργό»!
    Ε’ λοιπόν, η ιστορία επαναλαμβάνεται και σήμερα ως κακόγουστη φάρσα: Κίρκη ο Τσίπρας με το δέλεαρ κάποιας εξουσίας αλλά και της «απλής και άδολης αναλογικής», εξετεύλισε όλο το πολιτικό σύστημα ! Μηδέ του ΚΚΕ εξαιρουμένου…
    Αλήθεια, πιστεύει κανείς ότι αν ο Τσίπρας ήταν πρώτος στις δημοσκοπήσεις, θα άλλαζε τον εκλογικό Νόμο; Όχι βέβαια!
    Επομένως, αντί να του πουν όλοι με ένα στόμα και μια φωνή, τώρα που είναι αδύναμος, ΟΧΙ, καμιά κουβέντα μαζί σου, κάθονται και συζητούν, με μικροκομματικούς υπολογισμούς, τους όρους για να του την ψηφίσουν, ώστε να τον έχουν, αυτόν τον κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια ψεύτη και αδίστακτο εκβιαστή, στα επόμενα κυβερνητικά σχήματα, ως ρυθμιστή τους!!!
    Θυμάμαι με συγκίνηση τον αδιαπραγμάτευτου ήθους αείμνηστο Λευτέρη Βερυβάκη που, σε συζητήσεις μας, είχε προβλέψει την τραγωδία που ζούμε σήμερα και όσα ακόμη δυστυχώς τραγικότερα επίκεινται να συμβούν. Και τότε του αντέτεινα μήπως είναι υπερβολικός. Σήμερα του ζητώ ταπεινά και ευλαβικά συγγνώμη. Ας είναι αιώνια η μνήμη του Λευτέρη μας, του Λευτέρη της Ελλάδας, που έπαιξε το κεφάλι του στην καρμανιόλα της χούντας, για τη δική μας ΕΛΕΥΘΕΡΊΑ!!!
    Αυτή είναι η απογοήτευση όλων όσοι, όχι πατριδοκαπηλικά, αλλά γνήσια πατριωτικά, παρακολουθούν αμήχανοι τα τεκταινόμενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση