GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πολάνσκι - Ασαγιάς: Θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για ένα... μυθιστόρημα

Ο Ρομάν Πολάνσκι και ο Ολιβιέ Ασαγιάς ενώνουν τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν μία νέα ταινία που θα βασίζεται στην προσαρμογή το...


Ο Ρομάν Πολάνσκι και ο Ολιβιέ Ασαγιάς ενώνουν τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν μία νέα ταινία που θα βασίζεται στην προσαρμογή του μυθιστορήματος "Βασισμένο σε μια αληθινή ιστορία" της Delphine de Vigan.
Ένα μυθιστόρημα που βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα και αφορά τον αγώνα ενός συγγραφέα να ολοκληρώσει το νέο του βιβλίο μετά από τις παρενοχλήσεις που δέχτηκε από έναν εμμονικό θαυμαστή.
Ο Ασαγιάς που έγραψε και σκηνοθέτησε την ταινία τα «Σύννεφα του Σιλς Μαρία» και «Personal Shopper», έκανε τη διασκευή του σεναρίου, ενώ ο Πολάνσκι θα σκηνοθετήσει την ταινία, σύμφωνα με το AlloCine.
Η συγγραφέας του βιβλίου περιγράφει την ιστορία ως μια αμφισβήτηση του μύθου από τον αναγνώστη.
Ο Πολάνσκι, που το 2010 σκηνοθέτησε το θρίλερ «Αόρατος συγγραφέας», που έχει παρόμοιο θέμα, αυτήν την περίοδο σκηνοθετεί μία ακόμα ταινία, η οποία σχετίζεται με την υπόθεση Ντρέιφους και ονομάζεται «Ντι».
Η ταινία επικεντρώνεται στο σκάνδαλο που ξέσπασε το 1894 με έναν Γάλλο αξιωματικό, εβραϊκής καταγωγής που καταδικάστηκε για κατασκοπεία υπέρ των Γερμανών.
Το σενάριο έγραψε ο Ρόμπερτ Χάρις, που έγραψε και το σενάριο για την ταινία «Αόρατος συγγραφέας».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση