GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αιγάλεω: Έτσι σκότωσαν και τεμάχισαν τον άνδρα που πέταξαν σε κάδο

Nέες λεπτομέρειες σχετικά με το στυγερό έγκλημα με θύμα 84χρονο το 2014 στο Αιγάλεω ήρθαν στο φως από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής κ...


Nέες λεπτομέρειες σχετικά με το στυγερό έγκλημα με θύμα 84χρονο το 2014 στο Αιγάλεω ήρθαν στο φως από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Θυμίζουμε ότι το σώμα του ηλικιωμένου είχε τεμαχισμένο και απανθρακωμένο, στις 24 Σεπτεμβρίου.

Δράστες της δολοφονίας είναι, σύμφωνα με την Αστυνομία, μία 44χρονη Ελληνίδα και δύο 37χρονοι υπήκοοι Ρουμανίας, άνδρας και γυναίκα. Σε βάρος της 44χρονης εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη.

Ο 84χρονος ήταν ιδιοκτήτης τριώροφης κατοικίας στο Αιγάλεω, όπου διέμενε ό ίδιος, ενώ διαμερίσματα είχε νοικιάσει στους δράστες.

Σύμφωνα με τις αρχές η αιτία της δολοφονίας ήταν η ληστεία, καθώς και προσωπικές διαφορές που οι δράστες είχαν με τον 84χρονο, τον οποίο σκότωσαν μέσα στο διαμέρισμά του. Στη συνέχεια, τον τεμάχισαν και τοποθέτησαν τα μέλη του σε σακούλες, τις οποίες μετέφεραν και πέταξαν σε κοντινό σημείο, δίπλα σε κάδο απορριμμάτων, στη συμβολή των οδών Μούδρου και Κ. Σαράφη.

Αναμένεται η έκδοση αντίστοιχων ενταλμάτων και για τους άλλους δύο εμπλεκόμενους, που διαμένουν στο εξωτερικό.

Σε βάρος των κατηγορουμένων σχηματίστηκε δικογραφία, για ανθρωποκτονία από πρόθεση, ληστεία, περιύβριση νεκρών κατά συναυτουργία και κατά συρροή, καθώς και για παράβαση του Νόμου περί όπλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση