GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Όλη η Κρήτη ψάχνει και δεύτερο φοβερό αιλουροειδές!

Και ενώ το θέμα με το αιλουροειδές που τρομάζει χωρίς να το θέλει ντόπιους και τουρίστες και που όλοι στην περιοχή της Σητείας προσπαθο...


Και ενώ το θέμα με το αιλουροειδές που τρομάζει χωρίς να το θέλει ντόπιους και τουρίστες και που όλοι στην περιοχή της Σητείας προσπαθούν να το εντοπίσουν και να δουν από κοντά τελικά περί τίνος πρόκειται, μία δεύτερη περίπτωση πάλι από τουρίστες, καταγράφηκε στο Φράγμα του Αποσελέμη χθες το πρωί. Σύμφωνα με πληροφορίες, το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου δέχθηκε κλήση από τουρίστες στην περιοχή, που μέσα σε πανικό περιέγραψαν πως είδαν δύο αιλουροειδή. Στο σημείο έφτασε ένα περιπολικό καθώς και τζιπ του ΤΑΕ Ηρακλείου προκειμένου να διαπιστώσουν από κοντά τι ακριβώς συμβαίνει.
Σύμφωνα με το ekriti.gr, oι αστυνομικοί αυτό που είδαν ήταν μάλλον δύο κρητικές αγριόγατες "φουρόγατοι" οι οποίες μόλις αντιλήφθηκαν την παρουσία των αστυνομικών τράπηκαν σε φυγή. Φαίνεται λοιπόν πως οι "φουρόγατοι" βγήκαν ομαδικά να κάνουν τη βόλτα τους, τρομάζοντας δίχως να το θέλουν εκείνους τους βλέπουν.
Κι όλα αυτά την ώρα που το αιλουροειδές στην Αγία Φωτιά αναζητείται από τους πάντες. Από την πλευρά του ο Αστυνομικός Διευθυντής Λασιθίου, Ταξίαρχος κ. Μανόλης Πε΄τασης, εμφανίζεται καθησυχαστικός λέγοντας ότι το ζώο νιώθει περισσότερο φόβο από ότι οι άνθρωποι. Οι Αρχές της περιοχής πραγματοποιούν έρευνες προκειμένου να βρεθεί το αιλουροειδές με τους αρμόδιους ωστόσο να συστήνουν ψυχραιμία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση