GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εποχή Άλαρνταϊς στην Εθνική Αγγλίας

Ο διάδοχος του Ρόι Χότζον στην εθνική Αγγλίας είναι και επίσημα ο Σαμ Άλαρνταϊς. Η Ομοσπονδία της χώρας ανακοίνωσε την συμφωνία της με...


Ο διάδοχος του Ρόι Χότζον στην εθνική Αγγλίας είναι και επίσημα ο Σαμ Άλαρνταϊς. Η Ομοσπονδία της χώρας ανακοίνωσε την συμφωνία της με τον 61χρονο τεχνικό το απόγευμα της Παρασκευής. Ο νέος τεχνικός των «τριών λιονταριών» υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για τα επόμενα δύο χρόνια και θα αναλάβει να οδηγήσει τη νέα του ομάδα στο Μουντιάλ του 2018. 


«Είναι μεγάλη μου τιμή, αφού δεν είναι κρυφό ότι αυτή ήταν η δουλειά που ήθελα πάντα. Για μένα είναι το καλύτερο πόστο στο αγγλικό ποδόσφαιρο. Θέλω να κάνω τα πάντα για να βοηθήσω την Αγγλία να τα πάει καλά και να δώσουμε στο έθνος μας τις επιτυχίες που αξίζουν οι οπαδοί μας. Πάνω απ' όλα πρέπει να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο και όλη τη χώρα.

Η προσοχή μου θα βρίσκεται στην πρώτη ομάδα και στο πως θα παίρνουμε θετικά αποτελέσματα, θα δίνω βάση και στην εξαιρετική δουλειά που γίνεται στις υποδομές στο St. George's Park, εγκαταστάσεις στις οποίες είχα δουλέψει με προηγούμενους συλλόγους μου. Ξέρω ότι έχουμε ταλέντο και παίκτες με προσήλωση στην εθνική, και ήρθε η ώρα να αποδώσουμε όπως μπορούμε»,είπε στην δήλωσή του.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση