GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΚΙΝΔΥΝΟΣ από μεγάλη πυρκαγιά στην Κερατέα. Απειλούνται σπίτια! (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη πυρκαγιά στην περιοχή της Πλάκας Κερατέας σε δασική έκταση, αρκετά κοντά σε κατοικίες, καθώς η πλαγιά είναι δ...

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη πυρκαγιά στην περιοχή της Πλάκας Κερατέας σε δασική έκταση, αρκετά κοντά σε κατοικίες, καθώς η πλαγιά είναι διάσπαρτη από σπίτια, στην πλειονότητά τους αυθαίρετα, με αποτέλεσμα και τη δύσκολη πρόσβαση, αλλά και την άναρχη δόμηση.
Στο σημείο μαζί με τις ενισχύσεις που ζητήθηκαν και έφτασαν, επιχειρούν συνολικά 40 άντρες της Πυροσβεστικής με 20 οχήματα, 21 άτομα πεζοπόρο τμήμα και ρίψεις νερού από αέρος πραγματοποιούν 3 ελικόπτερα και 2 αεροσκάφη. Το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής είναι οι δυνατοί άνεμοι που πνέουν στο σημείο, προσπαθούν πάντως να θέσουν περίμετρο γύρω από τις κατοικίες.«Η φωτιά μαίνεται σε τέσσερα διαφορετικά μέτωπα» σημείωσε ο δήμαρχος Λαυρεωτικής Δημήτρης Λουκάς από την Κερατέα όπου βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη πυρκαγιά, μιλώντας στην ΕΡΤ.
«Φυσάει πολύ δυνατός αέρας και το μέτωπο επεκτάθηκε πολύ γρήγορα. Υπάρχει πολύ μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικής» τόνισε από την πλευρά του ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Πέτρος Φιλίππου.
Δείτε το βίντεο της ΕΡΤ:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση