GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Την απόφασή του να μη συμμετέχει στο νέο ΔΣ της Πειραιώς ανακοίνωσε ο Μιχάλης Σάλλας

Την απόφασή του να μη συμμετέχει στο νέο Διοικητικό συμβούλιο της Τράπεζας Πειραιώς ανακοίνωσε ο Μιχάλης Σάλλας. Το Διοικητικό Συμβούλιο ...


Την απόφασή του να μη συμμετέχει στο νέο Διοικητικό συμβούλιο της Τράπεζας Πειραιώς ανακοίνωσε ο Μιχάλης Σάλλας. Το Διοικητικό Συμβούλιο εξέλεξε την καθηγήτρια Χαρίκλεια Απαλαγάκη, Προσωρινή Πρόεδρο του Δ.Σ., μέχρι την ανάδειξη νέου Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου.

Για την πρόθεση της παραίτησής του ο κ. Σάλλας είχε ενημερώσει από τις αρχές του 2016 τόσο το ΤΧΣ όσο και την Τράπεζα της Ελλάδος.

Ο κ. Σάλλας θεωρεί ότι είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να ανοίξει ο ίδιος το δρόμο για νέους ανθρώπους στη διοικητική κορυφή, μετά την ολοκλήρωση της αξιολόγησης του ΤΧΣ στο πλαίσιο της επικείμενης αναδιάρθρωσης της Τράπεζας, μπροστά στις νέες προκλήσεις της νέας εποχής.

Ο ίδιος έκλεισε έναν πολύ αποδοτικό κύκλο 25 ετών ως δημιουργός και Πρόεδρος της Τράπεζας. Η Τράπεζα Πειραιώς το 1991, είχε το 0,1% της αγοράς ενώ στην παρούσα φάση έχει μερίδιο αγοράς 30%. Είχε 200 εργαζόμενους και τώρα έχει 19.000, στην Ελλάδα και το εξωτερικό, είχε ενεργητικό 200 εκ. ευρώ και τώρα φτάνει περίπου τα 90 δισ. ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση