GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σε μοναστήρι η αδερφή γνωστού Έλληνα ηθοποιού

Για την απόφαση της αδερφής του να μπει σε μοναστήρι στα Μέγαρα και να αφιερωθεί στον θεό μίλησε στην εκπομπή «Με το καλημέρα», ο ηθοπο...


Για την απόφαση της αδερφής του να μπει σε μοναστήρι στα Μέγαρα και να αφιερωθεί στον θεό μίλησε στην εκπομπή «Με το καλημέρα», ο ηθοποιός Πέτρος Ξεκούκης γνωστός από τις σειρές «Άγγιγμα ψυχής» και «Οι στάβλοι της Εριέτας Ζαϊμη» αλλά και ταινίες όπως το «I love Καρδίτσα» και «Ουζερί Τσιτσάνης».
Ο ίδιος δήλωσε ότι η αδερφή του ότι δεν τον έχει δει ποτέ επί σκηνής: «Η αδερφή μου δεν έχει έρθει ποτέ να με δει στο θέατρο! Από την ημέρα που αφιερώθηκε, είναι στο μοναστήρι της. Πιστεύω ότι αυτό είναι και το σωστό!», είπε ο Πέτρος Ξεκούκης.
«Μου λείπει! Πηγαίνω και την βλέπω συχνά και μπορώ να σας πω ότι καυχιέμαι και καμαρώνω γι’ αυτήν. Εγώ δεν θα μπορούσα με τίποτα. Πάω 10 λεπτά και θέλω να φύγω. Τη ζηλεύω, όμως, για αυτή την πνευματική της γαλήνη. Για αυτή την πνευματική ηρεμία που έχουν όλοι οι μοναχοί» εξομολογήθηκε ο ίδιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση