GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΙΝΤΕΟ: Αγρότες αποδοκίμασαν τον υπουργό Αποστόλου στη Λάρισα!

Ένταση επικράτησε νωρίτερα, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Χατζηγιάννειου Πνευματικού Κέντρου στο κέντρο της Λάρισας, την ώρα που μιλούσε ...


Ένταση επικράτησε νωρίτερα, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Χατζηγιάννειου Πνευματικού Κέντρου στο κέντρο της Λάρισας, την ώρα που μιλούσε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Βαγγέλης Αποστόλου στο πλαίσιο εκδήλωσης – διαλόγου με τους αγρότες.
Αγρότες που προέρχονταν από την Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Λάρισας, αρχικά ήρθαν σε έντονο διαπληκτισμό με την αστυνομία γιατί δεν τους επιτρέπονταν η είσοδος στο χώρο της εκδήλωσης, αλλά στη συνέχεια μπήκαν από τη δεύτερη πόρτα της αίθουσας αποδοκιμάζοντας τον υπουργό.
Παρά την ένταση, ο κ. Αποστόλου διαρκώς καλούσε τους οργισμένους αγρότες να πάρουν το λόγο στο βήμα, κάτι που όμως δεν έγινε δεκτό.
Όπως αναφέρει το onlarissa.gr, το κέντρο της Λάρισας, είχε μετατραπεί σε φρούριο με μία διμοιρία των ΜΑΤ να βρίσκεται σε απόσταση μερικών δεκάδων μέτρων από το Χατζηγιάννειο, αλλά και διάσπαρτους αστυνομικούς, δυνάμεις των ΟΠΚΕ και της ασφάλειας, να βρίσκονται σχεδόν σε όλη την περιοχή.
Ωστόσο, ο υπουργός είχε φροντίσει να μεταβεί στο χώρο από νωρίς το πρωί, προκειμένου να μην έρθει αντιμέτωπος με τους αγρότες που είχαν συγκέντρωση από τις 9.30 και τον περίμεναν με πανό.

Δείτε τα βίντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση