GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αποπειράθηκε να κόψει τις φλέβες του όταν έμαθε πόσα χρωστάει στον ΟΑΕΕ - ΒΙΝΤΕΟ

Κανείς δεν πρόλαβε την αντίδραση του 65χρονου πρατηριούχου στα γραφεία του ΟΑΕΕ στη Λαμία. Αγανακτισμένος ζητούσε διευθέτηση ενός θέματ...


Κανείς δεν πρόλαβε την αντίδραση του 65χρονου πρατηριούχου στα γραφεία του ΟΑΕΕ στη Λαμία. Αγανακτισμένος ζητούσε διευθέτηση ενός θέματος αλλά ο αρμόδιος υπάλληλος του ζητούσε επιπλέον στοιχεία. Πανικός επικράτησε μόλις ο 65χρονος έβγαλε ένα «σουγιά» από την τσέπη του και αποπειράθηκε να κόψει τις φλέβες του.
Ο 65χρονος διατηρούσε πρατήριο καυσίμων στην περιοχή της Λοκρίδας. Πήγε μέχρι τα γραφεία του ΟΑΕΕ στη Λαμία για να ζητήσει ένα απαλλακτικό ότι δηλαδή δεν είναι υποχρεωμένος να είναι ασφαλισμένος στον ΟΑΕΕ.
Ο αρμόδιος υπάλληλος βλέποντας από τα τηρούμενα στοιχεία ότι «υπάρχει κάποιο πρόβλημα στη χορήγηση του απαλλακτικού» τον ενημέρωσε ότι «δεν είναι δυνατόν να του δώσει αυτό το έγγραφο και ότι χρειάζονται κάποια στοιχεία». Εκεί έγινε η έκρηξη . Ο 65χρονος άρχισε να φωνάζει και να βρίσκεται εκτός εαυτού λέγοντας σε όλους τους τόνους ότι «έχει πληρώσει τα πάντα» και ότι «πριν από λίγο διάστημα τον έχουν κλέψει και του έχουν αφαιρέσει 30.000 ευρώ».
Όπως τουλάχιστον επιμένουν οι αυτόπτες μάρτυρες «τέτοιες αντιδράσεις είναι συνηθισμένο φαινόμενο». Κανείς όμως δεν μπόρεσε να προβλέψει τη συνέχεια. Χωρίς κανείς να καταλάβει, ο 65χρονος έβγαλε από την τσέπη του ένα σουγιά και έκοψε τις φλέβες του στο αριστερό χέρι. Πανικός επικράτησε μπροστά σ' αυτή την κίνηση. Ειδοποιήθηκε αμέσως η αστυνομία και το ΕΚΑΒ το οποίο παρέλαβε τον 65χρονο ο οποίος διακομίστηκε στο νοσοκομείο της Λαμίας και βρίσκεται εκτός κινδύνου.
Σύμφωνα με τα στοιχεία τα οποία προκύπτουν ο 65χρονος διατηρούσε για πολλά χρόνια πρατήριο υγρών καυσίμων σε χωριό της Λοκρίδας που έχει πληθυσμό κάτω από 2.000 κατοίκους. Σύμφωνα με την υφιστάμενη νομοθεσία όφειλε να ασφαλίζεται στον ΟΓΑ χωρίς να είναι υποχρεωμένος σε ασφάλιση του ΟΑΕΕ.
Κατά τον έλεγχο όμως των φορολογικών παραστατικών από τον ΟΑΕΕ εντοπίστηκαν να έχουν εκδοθεί τιμολόγια σε επιχειρήσεις εκτός της περιοχής και διαπιστώθηκε ότι όφειλε να είναι ασφαλισμένος στον ΟΑΕΕ. Ο 65χρονος θεωρούσε ότι πληρώνοντας ΟΓΑ δεν έχει καμιά περαιτέρω υποχρέωση, ενώ οι υπηρεσίες του ΟΑΕΕ θεωρούν ότι από 1 Ιουλίου 2010 όφειλε να έχει ενταχθεί σε ασφάλιση στον ΟΑΕΕ γεγονός το οποίο σημαίνει ότι ο πρατηριούχος θα έπρεπε να πληρώνει εδώ και 6 χρόνια ασφάλιση στον ΟΑΕΕ και το οποίο σημαίνει ότι οι οφειλές μαζί με τα πρόστιμα σε αυτή την φάση είναι υπέρογκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση